Шановні учні, вчителі та батьки вітаю вас із закінченням навчального року, а випускників з прощанням зі школою!

Дата: 29.05.2021 08:00
Кількість переглядів: 855

Фото без описуНа шкільних подвір’ях, у кінці травня, завжди гучно лунає звук Останнього дзвоника, який для багатьох школярів сповіщає про закінчення навчального року та початок чудового відпочинку на канікулах.

2021 рік шкільного буття чередувався з дистанційним навчанням, через  вірусну інфекцію COVID-19. Впевнена, що учні все ж отримали знання та засвоїли програму і не змарнували навчальний час перебуваючи вдома.

Хочеться подякувати вчителям, за високе служіння обраній справі, за невтомний творчий пошук, доброту і щедрість їхніх душ, які шукали і знаходили вихід із непростих або навіть дуже складних ситуацій. Батькам учнів, які комунікували з педагогами, прищеплювали найвищі моральні цінності, підтримували та допомагали своїм дітям, школярам, котрі в період пандемії були дисципліновані та самоорганізовані, виконували домашні завдання і з нетерпінням чекали оцінок за свою роботу, бажаю насамперед мудрості, терпіння, міцного здоров’я і віри в своїх дітей.

Попри всі труднощі, вітаю всіх з успішним завершенням непростого навчального року! Бажаю гарного літнього відпочинку і щасливих канікул. А випускникам – успішно пройти зовнішнє незалежне оцінювання та не розгубитися при  виборі життєвого шляху, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.

Вірте у власні сили, прагніть більшого і досягайте поставленої мети. Щасливої дороги в самостійне життя, здоров’я, добра й благополуччя, впевненості в завтрашньому дні та людського щастя.

З повагою

Яготинський міський голова                Наталія Дзюба


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора