Пошук

В рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями дитячого садочка ЗДО  «Зернятко»

Дата: 31.05.2021 15:48
Кількість переглядів: 327

31 травня 2021 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору з дотриманням карантинних вимог провели профілактичну бесіду з вихованцями дитячого садочка ЗДО «Зернятко» в с. Годунівка.

Бесіда відбулася в формі діалогу, дітки з цікавістю слухали та задавали питання на ситуації, які в них виникали в побуті.

В свою чергу фахівці Служби порятунку «101» нагадали дітям правила пожежної безпеки у побуті, наголосили на недопущенні випадків виникнення пожеж через необережне поводження з вогнем в побуті.

Окрему увагу було приділено ознайомленню дітей з алгоритмом дій при виявленні підозрілих предметів на вулиці. Дітям пояснили, що в такій ситуації необхідно попередити перехожих про можливу небезпеку, а головне в жодному разі не чіпати знахідку.

Наприкінці заходу діти отримали інформативні листівки, та обіцяли в майбутньому дотримуватись правил пожежної безпеки у різних життєвих ситуаціях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора