Привітання мешканців дитячого будинку сімейного типу з Днем захисту дітей

Дата: 01.06.2021 12:57
Кількість переглядів: 408

Фото без описуЩороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких мешканців  Яготинщини – Міжнародний день захисту дітей. Дитинство – це час безтурботності, легкості, чистоти та світлих мрій. Коли морозиво – смачніше, друзі – найвірніші, а щастя – у дрібницях. Саме заради дітей живемо і працюємо ми, дорослі, адже розуміємо: вони наше майбутнє.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей працівники служби у справах дітей та сім’ї, центру соціальних служб Яготинської міської ради спільно з старшим інспектором сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області, відвідали дитячі будинки сімейного типу Яготинської громади та від імені Яготинського міського голови Наталії Дзюби привітали дітей та батьків – вихователів зі святом, а також передали  подарунки надані Генеральним директором ТДВ «Яготинський маслозавод» Сергієм Косяченком. Надалі, в дружньому колі поспілкувалися на теми: «Безпека на дорозі», «Безпечні канікули».

Подякували батькам-вихователям сім’ї Фріц Юрію Францовичу та Світлані Володимирівні, а також сім’ї Роговець Віталію Олексійовичу та Марії Валеріанівні за  виховання та розвиток діток, родинне тепло й увагу до кожного з них, побажали всім хлопчикам та дівчаткам міцного здоров’я, успіхів у всіх справах та веселих канікул.

В свою чергу дорослі та діти були дуже рад вітанням та подякували за такі смачні і корисні подарунки надані ТДВ «Яготинський маслозавод».

За інформацією служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора