Міжнародний день захисту дітей в Супоївському старостинському окрузі

Дата: 01.06.2021 14:55
Кількість переглядів: 540

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

1 червня в Супоївському старостинському окрузі в приміщенні Супоївської сільської бібліотеки було проведено свято невгамовних дітлахів до Міжнародного дня захисту дітей. Захід організували та провели завідувач Супоївський сільським клубом О.Сидорук та завідувач Супоївської сільською бібліотекою Н.Сіра. Діти приймали участь в різних рухливих конкурсах та естафетах, відгадували загадки та малювали свої дитячі мрії, як на аркушах паперу олівцями так і на асфальті крейдою. В кінці заходу всі отримали солодкі подарунки.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя.

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Інформує староста Супоївського старостинського округу Анна Троцюк



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора