«Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 18:03
Кількість переглядів: 1250

Фото без описуСимволічно, що з настанням літа ми відзначаємо Міжнародний День захисту дітей, адже саме у цей час розпочинаються довгоочікувані канікули, які й асоціюються з безтурботною порою дитинства.

З нагоди дитячого свята сектор молоді та спорту Яготинської міської ради, спільно з Яготинською дитячо-юнацькою спортивною школою, провели спортивно-масовий захід серед вихованців спортивних секцій міста з метою залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації рухливих ігор, естафет, виконання гімнастичних вправ.

На свято завітали почесні гості: виконувач обов’язків міського голови Олександр Кудрявський, заступник міського голови Олена Федина, завідувач сектору молоді та спорту Лілія Даценко, директор Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи Юрій Стовбчатий.

У веселих естафетах взяли участь п’ять команд на чолі з тренерами спортивних секцій Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи. А щоб команди були рівними за силою до кожної ввійшли вихованці секцій футболу, дзюдо, легкої атлетики та гімнастики. Учасники естафети з радістю продемонстрували свої вміння: бути спритними і витривалими у змаганнях з різних видів вправ і фізичних навантажень.

В підсумку змагання принесли такі результати: перемогла команда тренера Жанни Черненко, друге місце – команда тренера Світлани Яценко, третє місце – команда тренера Юрія Маршевського, четверте місце – команда тренера Олени Лисенко, п’яте місце – команда Віктора Семперовича. 

Організатором спортивної естафети, виступив тренер з гімнастики Яготинської ДЮСШ Ірина Величко, вихованці якої теж ввійшли до числа команд учасників.

Попри перемогу одних та невдачу інших малеча отримала величезне задоволення, грайливий настрій, дипломи та солодкі подарунки від організаторів "Веселих стартів".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора