Святкові заходи до Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 19:20
Кількість переглядів: 679

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми вбачаємо сенс свого життя, в них втілюємо свої мрії, задля них працюємо, творимо, живимо. Діти були і завжди  залишаються нашим найдорожчим скарбом, гордістю і  надією. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави.

Сьогодні, діти й дорослі поспішали на «Свято дитинства», яке відзначали з  нагоди  Міжнародного  дня  захисту  дітей.

Гучні дитячі розмови, веселий сміх, забавні ігри та щасливі очі дітлахів оповили площу біля літньої сцени будинку культури.

Привітати дітей з їх чарівним святом завітали виконувач обов’язків міського голови Олександр Кудрявський, заступник міського голови Олена Федина.

Для учасників заходу була представлена концертна програма за участі вихованців мистецьких шкіл громади. Понад три години учасники концерту дарували присутнім виступи хореографічних та вокальних колективів, солістів та  ансамблів скрипалів, баяністів та гітаристів.

Публіка зустрічала дітей бурхливими оплесками. Батьки з гордістю споглядали на своїх чад, а ті в свою чергу, раділи, що виправдали сподівання наставників, вихователів та рідних. Тож, з упевненістю можна сказати, що з таким творчим, перспективним підростаючим поколінням можна сміливо крокувати в майбуття.  

На найменших учасників заходу чекала цікава та весела ігроматика за участі аніматорів "Планети щастя".

Долучилось до святкування і поліцейське відділення поліції №2 (Яготин) Бориспільського РУП. Дітлахи мали змогу познайомитися з роботою поліції та навіть побувати в їх ролі.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі дітлахи виростуть гідними громадянами своєї країни і неодмінно стануть гордістю України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора