Розпочався об’їзд навчальних закладів Яготинської громади

Дата: 02.06.2021 15:02
Кількість переглядів: 1060

Фото без опису02 червня з робочим візитом заступник міського голови Олена Федина та начальник відділу освіти міської ради Світлана Комаренко відвідали навчальні заклади м. Яготина.

Під час об’їзду представники влади оглянули приміщення навчальних класів, шкільної їдальні, спортзалу. Обговорили питання підготовки освітніх закладів до нового навчального року, в контексті проведення поточних ремонтів.

Наразі в Яготинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 проводяться роботи по встановленню автоматичної системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, системи блискавкозахисту та заземлення, на що виділено з місцевого бюджету кошти в сумі 130 тис. грн. та проведені роботи по вогнезахисту дерев’яних елементів покрівлі на суму 62 тис. грн.

В Опорному закладі освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс «СШ-ЗШ І-ІІІ ступенів № 2» в рамках програми "Велике будівництво" проводиться капітальний ремонт щодо покращення енергоефективності будівлі. Загальна сума проєкту становить  близько 16,5 млн. грн., співфінансування з місцевого бюджету становило близько 3,2 млн. грн.

В Яготинському навчально-виховному комплексі «СШ-ЗШ І-ІІІ ступенів №3» Яготинської міської ради проведені роботи по встановленню автоматичної системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, системи блискавкозахисту та заземлення (початкова школа), на що виділено кошти в сумі 532 тис. грнивень. На роботи по встановленню автоматичної системи пожежної сигналізації, системи оповіщення про пожежу, системи блискавозахисту та заземлення (основного навчального корпусу) - 1,5 млн.гривень.

Підсумовуючи результати об'їзду заступник міського голови Олена Федина зазначила, що огляд навчальних закладів дав можливість побачити глобальні проблеми, які в майбутньому буде внесено до плану зміцнення матеріально-технічної бази учбових закладів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора