Пошук

Яготинську центральну міську лікарню підключили до потужного дизель-генератора

Дата: 02.06.2021 16:07
Кількість переглядів: 2069

02 червня КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня» отримала новий, сучасний потужний дизельний генератор, який необхідний для збереження існуючих і примноження нових пакетів послуг, що оплачуються Національною службою здоров’я України. Генератор здатний у разі аварійного відключення електрики забезпечити безперебійну роботу лікарні. Тепер медустанова не залежить від примх погоди і можливостей енергетиків - в медичних палатах завжди буде світло, незважаючи ні на що.

Встановлення даного генератора стало можливим за фінансової підтримки мецената та партнера, почесного громадянина міста Яготина, німецького лікаря, керівника проекту «Aktion Tschernobyl» Йозефа Ціглера.

Протягом багатьох років Йозеф Ціглер сприяє оновленню матеріально-технічної бази медзакладу, саме за його сприяння встановлено нове стерилізаційне відділення, оновлено автопарк та встановлено різного роду медичне обладнання.

Загальна вартість дизель-генератора склала близько 15 тис.євро, з них 13,6 тис. євро було перераховано благодійним фондом «Aktion Tschernobyl», решта оплачена за кошти лікарні.

«Старий генератор яким користувались в лікарні досі, не мав функції автозапуску, малопотужний і не відповідає вимогам, які ставить перед лікарнею Національна служба здоров’я України», - заначає виконувач обов’язків головного лікаря Вадим Нескорожений.

Новий сучасний дизель-генератор  значно потужніший (150 кВт) і може повністю забезпечувати потреби медичного закладу. У разі відключення електроенергії обладнання через 6 секунд переходить у автоматичний режим та забезпечує лікарню електрикою.

Сьогодні, представники ТОВ «НВЦ Енергія плюс» в рамках укладеного договору доставили та встановили дизель-генератор на території медичного закладу. Крім того, представниками компанії проведено навчання технічного працівника міської лікарні Сергія Шевченка, який надалі буде відповідати за роботу даного приладу.

Зазначимо, що облаштування місця для встановлення дизель-генератора взяло на себе ТОВ «УКРСТАРЧ».

Відтепер медустанова готова до непередбачуваних ситуацій та зможе у таких випадках безперебійно постачати електроенергію, а лікарі в свою чергу зможуть виконувати свою головну задачу – рятувати життя людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора