Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 03.06.2021 13:13
Кількість переглядів: 849

Фото без опису03 червня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням виконувача обов’язків міського голови О.Кудрявського.

На порядок денний було винесено 30 питань.

Розпочали роботу члени виконкому з прийняття рішення про утворення Яготинської міської евакуаційної комісії з метою належного забезпечення проведення евакуаційних заходів на території Яготинської міської територіальної громади. Також затвердили її склад та положення.

Інформуємо, що на території старостинських округів Яготинської міської територіальної громади послуги на централізоване водопостачання надає ТОВ «Яготин водопостачання».

«З 2018 року зміни до тарифів не вносились, і на сьогоднішній день товариство зазнає збитків. Тому на підставі поданих розрахунків було підготовлено відповідний проєкт рішення», - зазначив заступник міського голови Сергій Овчаренко.

Тому приведення тарифів на централізоване водопостачання до економічно обґрунтованого рівня є об’єктивним та необхідним заходом для належного функціонування підприємства, що забезпечує споживачів питною водою.

Тож врахувавши інформацію про проведену процедуру інформування споживачів про намір ТОВ «Яготин водопостачання» щодо зміни тарифів на централізоване водопостачання члени виконавчого комітету Яготинської міської ради встановили наступний тариф:

1) для I групи споживачів (населення):

на централізоване водопостачання за 1 м3 – 20,84 грн.;  

на централізоване водопостачання без лічильника на 1 особу – 95,07 грн.

2) для ІІ і ІІІ групи споживачів (бюджетні установи та організації) на централізоване водопостачання за 1 м3– 20,84 грн. 

Традиційно були розглянуті питання про присвоєння та зміну поштових адрес; надання дозволів на підключення до водопровідної мережі міста Яготина.

Не оминули увагою і питання соціального захисту. Зокрема було надано дозволи на вчинення правочину, затверджено висновки про доцільність чи недоцільність позбавлення батьківських прав, включення до позачергового списку осіб для отримання житла в Яготинській міській територіальній громаді. Також було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення, які опинилися в складних життєвих обставинах.

В ході засідання було утворено комісію Яготинської міської ради для розгляду з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, а також затвердженого її склад та положення.

Наостанок заступник міського голови Олена Федина та керуючий справами виконавчого комітету Володимир Галицький ознайомили старост з питаннями щодо соціального захисту, житлово-комунального господарства, благоустрою старостинських округів Яготинської міської територіальної громади, а також розглянули питаннями організаційного характеру роботи старост.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора