Яготинські гімнастки вибороли чергове золото

Дата: 03.06.2021 19:43
Кількість переглядів: 1629

Фото без опису3 червня в спортивному залі Спорткомплексу Луцького національного технічного університету відбувся відкритий благодійний турнір з художньої гімнастики «Чудовий світ дитинства», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.

250 спортсменок із всієї України боролися за головні нагороди турніру. У змаганнях взяли участь спортсмени з м. Львів, Рівне, Чернівців, Полтави, Вінниці, Яготина, Новоград-Волонського та Луцька.

Спортсменки  змагалися у різних вікових категоріях. Вони вправлялися зі скакалкою, м’ячем, обручем, булавою і стрічкою, а також виконували вправу без предмета.

Незважаючи на високу конкуренцію, велику кількість сильних і достойних суперників яготинські гімнастки гідно представили Яготинську громаду та  повертаються додому з черговими нагородами.

Золото вибороли: Олександра Задеря (2014 р.н.), Поліна Яценко (2013 р.н.), Анна Маршевська (2013 р.н.), Катерина Сенченко (2011 р.н.), Вікторія Мороз (2006 р.н).

Срібло дісталося Софії Бондаренко (2008 р.н.). Варто зазначити, що вікова категорія, яку представляла Софія налічувала 34 спортсмени.

Щоб досягти хороших результатів, у даному виді спорту, однієї майстерності і таланту недостатньо, потрібна щоденна титанічна праця, залізна сила волі та наполегливість тренера.

Вітаємо юних гімнасток та тренера з художньої гімнастики Ірину Величко з перемогою та бажаємо успіхів в подальшому підкоренні вершин спортивного п’єдесталу!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора