Шановні працівники засобів масової інформації!

Дата: 06.06.2021 08:00
Кількість переглядів: 450

Фото без описуЩиро вітаю вас із професійним святом – Днем журналіста!

Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять вам своєрідний вирок вічного пошуку та неспокою.

Це свято, без перебільшення, є загальнонаціональним, оскільки саме журналісти пишуть історію сьогоднішнього дня і забезпечують право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації. Як і багато років тому, залишаються незмінними три фундаментальні ознаки якісної журналістики: талант, совість і відповідальність перед суспільством.

Історія яготинської преси багата яскравими іменами, прикладами громадянської мужності, відданості своїй справі. Яготинські журналісти – це люди, що володіють не лише літературним даром, але й високими моральними принципами, проявляють чітку громадянську позицію і виваженість оцінок, різнобічний підхід до висвітлення основних життєвих подій Яготинської міської територіальної громади. 

В день професійного свята бажаю всім, хто сповна відданий покликанню нести в народ високе Слово правди, віру в майбуття і соціальний оптимізм, доброго здоров’я і творчих успіхів, шани від людей, сімейних гараздів та особистого щастя. Сподіваюсь, що ваше друковане та публічно мовлене слово завжди нестиме людям прагнення до злагоди, оптимізму, впевненості у майбутньому.

Бажаю Вам, шановні журналісти, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, а газетні статті – яскравими.

З повагою

Яготинський міський голова                     Наталія ДЗЮБА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора