Пошук

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 21.05.2021 14:44
Кількість переглядів: 608

Рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради Бориспільського району Київської області «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготині Бориспільського району Київської області».

На виконання статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації», відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради Бориспільського району Київської області виноситиме на розгляд виконавчого комітету Яготинської міської ради проект рішення «Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині Бориспільського району Київської області».

Стислий виклад проекту регуляторного акту

З метою приведення у відповідність до змін у законодавстві України щодо проведення конкурсу з перевезення пасажирів, покращення якості пасажирських перевезень, створення конкурентного середовища, забезпечення оновлення рухомого складу, підвищення рівня безпеки перевезень пасажирів, забезпечення виконання соціально значущих перевезень та визначення автомобільного перевізника з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Яготині на конкурсних засадах, виконавчий комітет Яготинської міської ради вирішив затвердити Умови проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготині Бориспільського району Київської області.

Поштова та електронна адреса розробника проекту

Розробник проекту - відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради.

Поштова адреса: 07700 Київська область, Бориспільський район м. Яготин  вул. Незалежності, 110, тел. 5-44-44,

електронна адреса – yagotingkx@ukr.net.

Спосіб оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Проект регуляторного акта з відповідним аналізом регуляторного впливу буде оприлюднений на офіційному сайті Яготинської міської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

письмово за адресою: 07700, Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Незалежності, 110, відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради.

у електронному вигляді – на e-mai: yagotingkx@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора