Інформаційно – роз’яснювальна робота на полях

Дата: 19.07.2021 10:53
Кількість переглядів: 277

Фото без описуЗ метою недопущення пожеж та інших надзвичайних ситуацій в місцях збирання врожаю 19 липня працівники Бориспільського районного управління провели інформаційну – роз’яснювальну роботу на полях та додаткові інструктажі з працівниками ТОВ «Годунівське» задіяних під час збирання врожаю 2021 року.

Рятувальники нагадали, що основними причинами виникнення пожеж під час збиральної компанії є необережне поводження з вогнем, порушення правил експлуатації зернозбиральної техніки.

Також попередили аграріїв про відповідальність за самовільне спалювання стерні й пожнивних залишків на полях, тому що це призводить до пожеж в лісових насадженнях та сусідніх полях, що завдає державі значних матеріальних та екологічних збитків.

Пам’ятайте – «Хліб – найдорожча людська святиня. У ньому праця тисяч невтомних рук, наснага багатьох сердець. Виростити врожай нелегко, тож будьте обережні з вогнем поблизу хлібних ланів у лісосмугах та лісостеповій зоні. Найменша іскра тут може спричинити велику й непоправну біду. Бережіть кожний колосок, кожну вирощену зернину і будемо з хлібом!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора