Профілактичний рейд у сільськогосподарському підприємстві

Дата: 20.07.2021 14:08
Кількість переглядів: 243

Фото без описуЗ метою недопущення виникнення пожеж ранніх зернових культур, та підготовці техніки до зернозбиральної компанії, 20 липня рятувальники Бориспільського РУ здійснили профілактичний рейд у сільськогосподарському підприємстві ТОВ «СГП ім. А.Г. Кравченка»» де на сьогоднішній день вже у самому  розпалі проводиться збирання зернових культур. 

Першочерговим завданням для рятувальників Київщини є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби які будуть задіяні у зернозбиральній компанії. Під час обстеження комбайнів акцентовано значну увагу на обладнанні необхідним комплектом первинних засобів  пожежогасіння.

Під час профілактичної роботи з працівниками сільського підприємства був проведений інструктаж та здійснено навчання з ефективного використання первинних засобів  пожежогасіння при пожежі.

На завершення рятувальники залишили пам’ятки з питань дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових та встановили заборону використання відкритого вогню та паління у хлібних масивах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора