Нарада з перевізниками

Дата: 22.07.2021 08:23
Кількість переглядів: 880

Фото без опису21 липня під головуванням заступника міського голови Сергія Овчаренка проведено нараду за участю автомобільних перевізників на міських та приміських автобусних маршрутах та відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою апарату Яготинської міської ради. На порядок денний винесено наступні питання:

  1. Про організацію перевезень пасажирів на міських маршрутах загального користування. Внесення змін у графіків руху маршрутів № 5, №7 та №9, №11.
  2. Про організацію руху приміських маршрутів, що не виходять за межі Яготинської міської територіальної громади. Підготовка до проведення конкурсу на перевезення пасажирів.
  3. Про результати моніторингу графіків руху міських пасажирських маршрутах загального користування.
  4. Про звернення громадян щодо недотримання водіями затвердженого маршруту №11 та графіків руху пасажирських перевезень.
  5. Розгляд скарг пасажирів на недотримання водіями маршруту «Яготин-Бурти (Гензерівка) етикету спілкування з пасажирами.

За результатами наради було прийнято ряд рішень для покращення транспортного обслуговування населення, розглянуто скарги громадян, внесено пропозиції до графіків та маршрутів руху для подальшої підготовки паспортів маршрутів, які заплановано винести на конкурс з визначення автомобільного перевізника.

Перевізники врахували зауваження громадян про неналежне обслуговування з перевезення пасажирів, скарги на поведінку деяких водіїв, та в подальшому дотримуватимуться затверджених графіків руху автобусів, маршруту прямування рейсу, а також проведуть бесіди з водіями, щодо етики спілкування з пасажирами


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора