Повідомлення про оприлюднення документу державного планування

Дата: 03.09.2021 08:26
Кількість переглядів: 313

Фото без описуПовна назва документа державного планування:

•  Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на будівництво та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Вокзальна, 12  в м. Яготин, Бориспільського району, Київської області

•  Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури та станції технічного обслуговування по вулиці Мічуріна, 54  в м. Яготин, Бориспільського району, Київської області

Місце проведення: 07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110  в приміщенні міської ради.

Початок: 17.09.2021 року о 11-00 год.

Замовник: Яготинська міська рада, Бориспільського району, Київської області.

Розробник: ТОВ «Геофекторі»

Підстава розроблення детального плану території:

  • Рішення сесії Яготинської міської ради

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

З проектом документу державного планування, а саме:

«Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки з будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на будівництво та обслуговування будівель торгівлі по вулиці Вокзальна, 12  в м. Яготин, Бориспільського району, Київської області»

 «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури та станції технічного обслуговування по вулиці Мічуріна, 54  в м. Яготин, Бориспільського району, Київської області»

можна ознайомитись у приміщені Яготинської міської ради, Бориспільського району, Київської області за адресою: 07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110 та на офіційному веб-сайті міської ради https://yagotinmiska-rada.gov.ua

Зауваження та пропозиції до документу державного планування – подаються до Яготинської міської ради за адресою:07700, Київська обл., Бориспільський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110, e-mail: yagotinmiskarada@ukr.net у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я, та по батькові, місця проживання, з особистим підписом заявника і мають містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, держстандартів та правил.

Строк подання пропозицій та зауважень з «16» серпня 2021 р. по «16» вересня 2021 р.

Пропозиції (зауваження), що надійшли після встановленого терміну, не розглядаються.

Відповідальний за організацію та розгляд пропозицій виконувач обов'язків начальника відділу з питань містобудування та архітектури апарату Яготинської міської ради Ільчук Аліна Ігорівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора