Навчальні заклади Яготинської громади долучилися до благодійної акції «Таблеточки»

Дата: 09.09.2021 11:35
Кількість переглядів: 768

Фото без описуПротягом вересня школярі Яготинської громади зможуть принести до школи монети номіналом 25 коп., які вийшли з обігу та долучитися до благодійної акції в допомогу онкохворим дітям всієї країни.

Зібрані монети будуть передані в банки партнери акції та переведені в кошти, які вже і відправляться до лікарень України на допомогу  дітям.

"Шановні мешканці громади! Монети номіналом 25 копійок перестали бути платіжним засобом із 01 жовтня 2020 року. Ними вже майже рік неможливо розрахуватися в торговельній мережі. Вони можуть роками лежати по скарбничках, кишенях та на полицях, а можуть уже зараз рятувати життя дітям. Давайте разом зберемо ці монети на лікування онкохворих дітей. Важливо об’єднаєднати наші зусилля заради майбутнього маленьких українців. Долучайтеся до доброї справи та даруйте життя. Важлива кожна монетка"- зазначає міський голова Наталія Дзюба.

 Як долучитися до ініціативи?

1. Зареєструвати навчальний заклад для участі в акції тут.

2. Розпочати збір монет серед учнів/студентів.

3. Зібрати монети.

4. Відвезти їх у найближче відділення банку-партнера.

5. Банк перекаже зібрані кошти на рахунок фонду "Таблеточки".

Банками-партнерами акції стали Ощадбанк, Райффайзен банк, ПУМБ, ОТП банк, МТБ банк та Індустріалбанк.

На спеціальному інформаційному порталі вказані адреси всіх відділень банків-партнерів, де громадяни зможуть перерахувати зібрані монети на рахунок фонду "Таблеточки".

Довідково

"Таблеточки" – благодійний фонд, який уже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямах: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду перебуває 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5000 сімей отримали адресну допомогу.

Інформаційні партнери акції – Освіторія, Епіцентр, Фокстрот, COOP Україна та WOG.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора