Відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 14.09.2021 13:23
Кількість переглядів: 914

Фото без опису14 вересня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Наталії Дзюби.

На порядок денний було винесено 23 питання та додатково розглянули ще 2 питання.

Розпочали роботу члени виконкому з розгляду питань щодо внесення змін до рішень у зв’язку з кадровими змінами.

У зв’язку з уточненням термінів дії тарифу, виконавчий комітет Яготинської міської ради вніс зміни до рішення від 12 серпня 2021 року № 158 «Про погодження ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на послуги з постачання теплової енергії». Зокрема було виключено пункт 2 «Ввести в дію погоджений у пункті 1 цього рішення тариф з початком опалювального сезону 2021/2022 рр.», оскільки даний тариф діє на рівні 2020/2021 рр.

В ході засідання було надано згоду ТОВ «Лайфселл» на розміщення телекомунікаційного обладнання на частині даху нежитлового приміщення адміністративного будинку в с.Сотниківка, терміном на 2 роки 11 місяців.

"Технічні рішення, які прийняті в проєктній документації, відповідають вимогам екологічних, санітарно-гігієнічних, протипожежних та інших діючих норм і правил, і забезпечують безпечну для життя і здоров'я людей експлуатацію об'єкта при дотриманні заходів, що передбачені проєктною документацією", - зауважив представник ТОВ «Лайфселл».

Надалі члени виконавчого комітету надали дозволи:

- розповсюджувачу зовнішньої реклами Геті Н.В. на розміщення зовнішньої реклами терміном на 5 років по вул. Незалежності, поблизу автобусної зупинки «площа Героїв танкістів» в м. Яготині, вздовж автомобільної дороги загального користування державного значення, яка буде розміщена за межами смуги відводу на землях комунальної власності територіальної громади;

- розповсюджувачу зовнішньої реклами  Купрію Ю.В. на розміщення зовнішньої реклами, терміном на 5 років по вул. Шевченка (біля будинку № 271) в м. Яготині вздовж автомобільної дороги загального користування місцевого значення.

Не оминули увагою і питання соціального захисту. Зокрема щодо надання матеріальної допомоги.

Традиційно були розглянуті питання про присвоєння поштової адреси; надання дозволу на підключення до водопровідної мережі міста Яготина.

В різному міський голова Наталія Дзюба обговорила питання щодо роботи на території старостинських округів закладів культури, а також питання харчування в навчальних закладах громади.

Також, Наталія Миколаївна наголосила на проведенні вакцинації на території нашої громади. Так, кожен може звернутись до пункту щеплень чи центру масової вакцинації та захистити себе.

Адреса: КНП «Яготинський ЦПМСД»: вул. Незалежності, 71, м. Яготин. Телефон 0 (4575) 5-47-97.

Понеділок-субота з 09.00 до 17.00.

Неділя з 09.00 до 15.00.

Додатково, очільник міста Наталія Дзюба ознайомила присутніх з проведенням 17 вересня 2021 року на території Яготинської міської громади соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою території до Всесвітнього дня «World Cleanup Day», який відзначають 18.09.2021.

Загальна ідея акції полягає в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення. У рамках акції буде реалізована кампанія «Побачив? Прибери!» Це додаткова можливість привернути увагу до питань, пов’язаних з відходами в нашій країні, а також закликати людей до дій.

Наостанок міський голова Наталія Дзюба запросила на урочистості з нагоди 64-ї річниці надання Яготину статусу міста та Дня Яготинської міської територіальної громади, які відбудуться на стадіоні "Колос" 18 вересня о 17.00.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора