Контроль за недопущенням «стихійної» торгівлі по вул. Вокзальна в м. Яготині

Дата: 14.09.2021 15:50
Кількість переглядів: 489

Фото без описуЗ метою попередження та недопущення фактів стихійної торгівлі на території м. Яготина, 14.09.2021 працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради проведено об’їзд з питання ліквідації осередків стихійної торгівлі у районі залізничного вокзалу «ст. Яготин» поруч з торгівельним майданчиком по вул. Вокзальна.

В ході проведення перевірки з торгуючими на стихійних місцях проводилася роз’яснювальна робота щодо заборони реалізації продукції у невстановлених місцях та було запропоновано перейти торгувати на спеціально обладнанні торгові місця на торгівельному майданчику по вул. Вокзальна в м. Яготині.         

Неодноразово нагадуємо, що торгівля у невстановлених місцях – це правопорушення, за яке передбачена  адміністративна відповідальність відповідно до статті 160 Кодексу України про адміністративну відповідальність, яка тягне за собою накладення та стягнення з порушників штрафів в розмірі від 1 до 7 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі або без такої (продуктовими товарами) та від 6 до 15 неоподаткованих мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі (промисловими товарами).

НАГОЛОШУЄМО, що придбані продукти харчування у невстановленому місці, у випадкової людини, в умовах, що не відповідають нормам його виготовлення та зберігання, у будь-який момент, може обернутися великим лихом для покупця та його родини.

 

За інформацією сектору торгівлі, підтримки

підприємництва та реклами апарату міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора