Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20»

Дата: 17.09.2021 10:01
Кількість переглядів: 276

Фото без описуЯГОТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

БОРИСПІЛЬСЬКИЙ РАЙОН КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

16 вересня 2021 року    № 2167-16-VIII

РІШЕННЯ

Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20»

Відповідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 р. № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», п. 6.2., п.п. 6.3.3. статуту Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» (зі змінами), затвердженого рішенням сесії Яготинської міської ради від  25.02.2021 р. № 215-06-VІІІ «Про внесення змін до рішення від 21.01.2021 № 156-05-VIII «Про внесення змін до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо комунального підприємства «Яготинська центральна районна аптека № 20»», у зв’язку із виникненням вакантної посади керівника КП «Яготинська ЦА № 20», Яготинська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Провести конкурс на зайняття вакантної посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» з 05.10.2021 року.

2. Оголосити про початок формування конкурсної комісії у складі 6 (шести) осіб із врахуванням рівного представництва:

від органу  управління (Яготинська міська рада) - 2 особи;

представники трудового колективу КП «Яготинська ЦА № 20» - 2 особи,  обрані на загальних зборах трудового колективу;

представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.

2. Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20», умови проведення конкурсу, вимоги до кандидатів будуть розміщені на офіційному сайті Яготинської міської ради після формування повного складу конкурсної комісії.

3. Організацію конкурсу покласти на керуючого справами виконавчого комітету Яготинської міської ради В.А. Галицького.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціального захисту, охорони здоров'я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань.                                                                 

Міський голова                                                                        Наталія ДЗЮБА           

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора