До уваги громадян!

Дата: 21.09.2021 16:38
Кількість переглядів: 370

Шановні яготинці!

 

Фото без описуЯготинська міська рада повідомляє, що з 22 вересня 2021 р. буде розпочато видачу талонів для пільгового проїзду у міському маршрутному автотранспорті загального користування м. Яготина на ІV квартал поточного року, особам, які мають право на безкоштовний проїзд відповідно до законодавства України, та пенсіонерам за віком, які зареєстровані в м. Яготині, с. Червоне Заріччя або с. Соколівщина Яготинської міської територіальної громади.

Талони видаватимуться щоденно, окрім вихідних днів, з 08.30 до 16.00, за адресою: вул. Шевченка, 204 (приміщення Яготинської ЖЕК, вхід зліва (бокова сторона адмінприміщення).

НАГАДУЄМО, що з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби COVID-19, громадяни повинні неухильно дотримуватись протиепідемічних заходів: обов’язково мати засоби індивідуального захисту та дотримуватись дозволеної безпечної дистанції (1,5 м).

За отриманням талонів громадяни, що мають право на безкоштовний проїзд, звертаються особисто.

Для перевірки персональних даних при собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний номер та посвідчення, яке надає право на пільговий проїзд у міському громадському транспорті загального користування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора