Здійснено соціальне інспектування сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах

Дата: 23.09.2021 10:18
Кількість переглядів: 442

Фото без описуВідповідно до плану роботи працівниками центру соціальних служб Яготинської міської ради спільно з службою у справах дітей та молоді Яготинської міської ради 20.09, 22.09 було здійснено соціальне інспектування сімей в складних життєвих обставинах, які знаходяться на обліку в центрі соціальних служб.

Працівники центру провели інформаційно-роз"яснювальну роботу щодо здійснення заходів спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби COVID-19. Роз"яснино про необхідність здійснення щоденних дезінфікуючих заходів в житловому приміщенні та заходів, які упереджують захворюваність на корона вірус (часте миття рук, перебування вдома і т.д.)

Родинам надано інформаційно-довідкову допомогу в організації ведення домашнього господарства, урізноманітнення раціону харчування дітей. Вкотре було наголошено, що кожен з батьків несе особисту відповідальність за виховання дітей, їх фізичний і духовний розвиток, оздоровлення, організацію дозвілля, навчання забезпечення необхідного харчування, медичного догляду та інше.

Як свідчить практика, постійний контроль дає позитивний результат. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем, стають більш дисциплінованими, намагаються налагодити побут і зробити все можливе, щоб діти жили в гарних умовах.

Спеціалісти звертаються до усіх батьків з закликом дарувати своїм дітям любов, турботу та домашній затишок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора