Акція день з рятувальником та поліцейським

Дата: 23.09.2021 14:08
Кількість переглядів: 375

Фото без описуІнспекторським складом Бориспільського РУ ГУ ДСНС України в Київській області та працівниками 28-ДПРЧ м. Яготин, спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 (Яготин), ювенальними поліцейськими Бориспільського РУП ГУ НП в Київській області 23.09.2021 року провели в ОЗО Яготинська ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Яготинської ОТГ інформаційно-профілактичний захід «День з поліцейським та рятівником», де кожна дитина змогла відчути себе справжнім поліцейським чи рятувальником — приміряти обладнання та посидіти у службових автомобілях.

Мета такого масштабного заходу – розширити знання школярів про основи безпеки життєдіяльності, про різного роду надзвичайні ситуацій та правила поведінки під час їх виникнення, про безпеку у повсякденному житті та ведення здорового способу життя.     

Фахівці наголосили на необхідності перевіряти справність розеток та вимикачів, не залишати без нагляду працюючі електроприлади як діяти при виявленні ВНП.  Також юним громадянам  працівники оперативних служб роздали пам’ятки та буклети з алгоритмом дій при надзвичайній ситуації.

Разом на варті вашої безпеки!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора