Активні вихідні в «Активних парках»

Дата: 04.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 337

Фото без опису2 та 3 жовтня 2021 року на території Яготинської міської територіальної громади, а саме біля стадіону "Колос" на локації "Активні парки" організовано та проведено ряд рухливих ігор та спортивно-масових заходів, які сприяють гармонічному розвитку, оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

Нині кожен відвідувач локації «Активні парки - локації здорової України», за допомогою смартфона може сканувати QR-код, розміщений поруч з елементом та обрати рівень складності вправ: початківець, середній, профі, що відкриється на сайті. Завдяки онлайн завданням відбувається заняття з віртуальним тренером, спрямоване на розвиток основних рухових якостей: загальна витривалість, сила, спритність, координація, гнучкість, швидкість. 

Також на локації працює координатор – Юлія Усик, яка розробляє комплекс різнопланових занять та займається з усіма бажаючими щотижня в суботу та неділю.

Епідемія коронавірусу показала, що персональне здоров’я — це головний актив людини, який у неї є. Тому, свої запрошуємо всіх яготинців проводити вихідні активно – в активних парках. Слідкуйте за розкладом локації та долучайтеся до активностей!

Розклад занять розміщується на сайті Яготинської міської ради та в соціальній мережі Facebook, зокрема в новоутвореній групі «Активні парки/Яготинська ТГ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора