Відбулися засідання постійних комісій Яготинської міської ради

Дата: 04.10.2021 16:51
Кількість переглядів: 404

Фото без опису04 жовтня 2021 року, напередодні позачергової вісімнадцятої сесії Яготинської міської ради, відбулися засідання постійних комісій, на яких депутати розглянули питання, що внесені до проєкту порядку денного сесії.

У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради Володимир Гончар, перший заступник міського голови Олександр Кудрявський, заступники міського голови Олена Федина та Сергій Овчаренко, керівники комунальних закладів та представники структурних підрозділів Яготинської міської ради.

На засіданні постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, духовності, освіти, культури, спорту, справ молоді та гуманітарних питань розглянуто проєкт рішення «Про затвердження складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20». Після детального вивчення даного питання, члени комісії одноголосно підтримали даний проєкт рішення і рекомендували на затвердження сесії.

Члени постійної комісії з питань Регламенту, депутатської етики, правової політики, взаємодії із засобами масової інформації та контролю за виконанням рішень ради та виконавчого комітету розглянули проєкт рішення: Про внесення змін до Положення про старост старостинських округів Яготинської міської ради, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 26.11.2020 № 15-01-VIIІ.

Присутні на засіданні постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування та охорони довкілля брали активну участь в обговоренні питань порядку денного, висловлюючи власну думку, з’ясовуючи факти і обставини по кожному питанню.

Народні обранці прийшли до згоди з усіх питань та прийняли відповідні висновки та рекомендації щодо внесення їх на розгляд сесії міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора