Пошук

Привітання міського голови з Всесвітнім днем пошти

Дата: 08.10.2021 08:02
Кількість переглядів: 401

Щиро вітаю вас із Всесвітнім Днем пошти! Забезпечуючи надійний зв’язок між селами, містами, країнами, континентами, ви об’єднуєте людей, розділених тисячами кілометрів. Ваша глибока відданість своїй справі, високий професіоналізм, оперативність і відповідальність є запорукою розвитку поштового зв’язку нашої держави.

Не маю сумніву, працівники пошти і надалі відіграватимуть важливу роль в оперативному інформуванні населення, працюватимуть над зміцненням мережі поштового зв’язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування.

Пошта – це невід’ємна частина цивілізованого суспільства , один з найважливіших елементів інфраструктури держави. Це унікальний вид зв’язку, який дозволяє переправляти в будь-яку точку світу не просто інформацію, а й матеріальні об’єкти, і в цьому сенсі пошта абсолютно незамінна.

Приємно усвідомлювати, що в час мобільного зв’язку та інтернету, поштовий зв’язок не втрачає свого значення, скорочуючи відстані і зберігаючи тепло людського спілкування, приваблюючи населення доступністю, традиційністю та надійністю.

Прийміть вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.

Щиро бажаю вам вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора