Підготовка до осінньо-зимового періоду на контролі в голови РДА

Дата: 08.10.2021 14:54
Кількість переглядів: 394

Фото без опису7 жовтня під головуванням голови Бориспільської РДА Руслана Дяченка відбулось засідання районного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Бориспільського району до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 років за участі міського голови Наталії Дзюби та директора КПТМ "Яготинтепломережа" Олега Форостяного.

У порядку денному розглядалися наступні питання:

  • щодо готовності об’єктів соціальної сфери та житлового фонду Бориспільського району до початку та роботи в опалювальний період;
  • утримання автомобільних доріг та готовність дорожнього господарства державної та комунальної власності в межах району до роботи в умовах цьогорічного осінньо-зимового періоду;
  • посилення протипожежного захисту житлових та багатоквартирних будинків у осінньо-зимовий період 2021-2022 років;
  • звернення регіонального відділення Фонду державного майна України.

На початку засідання Руслан Дяченко зазначив, що у разі зниження температури повітря у приміщеннях дошкільних, шкільних, закладах охорони здоров’я та соціального захисту населення нижче 16 градусів тепла рекомендовано розпочати опалювальний сезон за заявами керівників.

«Тому з цим зволікати не треба — ні діти, ні пацієнти медзакладів мерзнути не повинні!» — наголосив голова райдержадміністрації.

Окремо за участі поліції було обговорено питання утримання автомобільних доріг та готовність дорожнього господарства державної та комунальної власності в межах Бориспільського району до роботи в умовах цьогорічного осінньо-зимового періоду. Було домовлено, що за потреби до прибирання снігу на дорогах місцевого значення окрім Служби автомобільних доріг Київської області будуть задіяні субпідрядні організації. Снігоприбиральна техніка готова до роботи, закуплено необхідну кількість піщано-сольової суміші.

За участі начальника Бориспільського районного відділу ГУДСНС у Київській області Юрія Овдієнка було обговорено заходи посилення протипожежного захисту житлових та багатоквартирних будинків, покращення систем пожежогасіння та пожежного сповіщення.

У підсумку засідання вирішили прийняти інформацію до відома, головам міських та сільських територіальних громад району завершити підписання актів готовності об’єктів теплопостачання до роботи в умовах опалювального періоду з управління Держенергонагляду у Київській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора