Контроль за недопущення «стихійної» торгівлі по вул. Вокзальна в м. Яготині

Дата: 08.10.2021 15:03
Кількість переглядів: 468

Фото без описуЗ метою попередження та недопущення фактів стихійної торгівлі на території м. Яготина, працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради 08.10.2021 проведено об’їзд щодо вжиття заходів з ліквідації осередків «стихійної» торгівлі в районі залізничного вокзалу «ст. Яготин» поруч з торгівельним майданчиком по вул. Вокзальна.

В ході проведення перевірки з торгуючими на стихійних місцях проводилася роз’яснювальна робота щодо заборони реалізації продукції у невстановлених місцях та було запропоновано перейти торгувати на спеціально обладнанні торгові місця на торгівельному майданчику по вул. Вокзальна в м. Яготині.

Неодноразово наголошуємо, що відповідно до ст.160 КУаАП за торгівлю в місцях з рук, із землі на вулицях, площах, у дворах, під’їздах, скверах та в інших невстановлених місцях, без відповідного дозволу на розміщення об’єкта торгівлі передбачена адміністративна відповідальність з конфіскацією предметів торгівлі або без такої, а також за порушення законодавства у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів та санітарно-епідемічних норм накладається штраф.

Шановні мешканці міста! Вкотре звертаємося до Вас з проханням дотримуватись порядку в місті. Також застерігаємо Вас, будьте пильні, не купуйте продукції сумнівної якості в місцях стихійної торгівлі. Подумайте про своє здоров’я і про здоров’я своїх близьких.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора