Інформаційно-консультативна робота серед населення міста та суб’єктів господарювання щодо заборони торгівлі з рук у невстановлених місцях

Дата: 12.10.2021 16:53
Кількість переглядів: 301

Фото без описуЗ метою ліквідації стихійної торгівлі на вулицях м. Яготина працівниками сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату Яготинської міської ради 12.10.2021 проводилася інформаційна, консультативна робота серед населення та суб’єктів господарювання в частині роз’яснення вимог нормативно-правових актів України щодо заборони торгівлі з рук у невстановлених місцях та дотримання встановлених вимог реалізації продукції на території міста.

В ході проведення даного заходу  з торгуючими на стихійних місцях проводилася роз’яснювальна робота щодо заборони реалізації продукції у невстановлених місцях та було запропоновано перейти торгувати на спеціально обладнанні торгові місця Яготинського ринку Київської регіональної спілки споживчої кооперації. 

Торгівля з рук у невстановлених місцях є правопорушенням, за яке передбачена адміністративна відповідальність згідно зі статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення, де передбачено накладення штрафу з конфіскацією предметів торгівлі.

За інформацією сектору торгівлі, підтримки підприємництва та реклами апарату міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора