Пошук

Піклування про дитину - це природньо! Прийміть дитину у родину!

Дата: 25.10.2021 12:13
Кількість переглядів: 501

Фото без опису«Прийміть дитину у родину» з таким закликом звертаємось до жителів нашої громади, які мають бажання та можливість взяти на виховання дитину в свою сім'ю.

Сім’я це неповторне середовище для розвитку дитини, формування її в повноцінну людину і громадянина. У більшості з нас є батьки, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування ж позбавлені цієї життєвої підтримки.

В Яготинській громаді на первинному обліку перебуває 61 дитина– сирота, позбавлена батьківського піклування. З них 58 влаштовано під опіку/піклування, 13 дітей в дитячих будинках сімейного типу.

Основна мета сімейних форм виховання – тимчасове утримання (окрім усиновлення) й виховання дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування. Практично кожна дитина, яка сьогодні виховується в інтернатному закладі, мріє про сім’ю.

Якщо Ваше серце наповнює любов до дітей та бажаєте, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання взяти у свій дім на виховання та спільне проживання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу або стати патронатними вихователями звертайтеся за детальнішою інформацією до Центру соціальних служб Яготинської міської ради (04575 5-46-48) або до Служби у справах дітей та сім‘ї Яготинської міської ради (04575 5-55-95).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора