Реконструкцію центральної площі м. Яготина розпочато

Дата: 26.10.2021 17:23
Кількість переглядів: 1176

Фото без описуБлагоустрій території Яготинської міської територіальної громади продовжується.

Сьогодні підрядною організацією розпочато роботи з капітального ремонту центральної площі м. Яготина на вул. Незалежності (зі сторони магазину «Універмаг»), який проводиться в рамках Програми «Будівництво, реконструкція та ремонт об’єктів інфраструктури Київської області», що реалізуються за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування. Проектно-кошторисна документація з капітального ремонту площі була замовлена Яготинською міською радою та виготовлена за власні кошти. Замовником будівельних робіт виступає департамент регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації.

В рамках ремонту заплановане зняття старого шару асфальтного покриття та улаштування покриттів з тротуарної плитки. Після завершення капітального ремонту - це буде пішохідна зона для відпочинку.

Шановні яготинці та гості міста!

Повідомляємо Вам, що у зв’язку з проведенням капітального ремонту площі під’їзд автомобільного транспорту до торгових закладів ЗАБОРОНЕНО.

Яготинська міська рада просить вибачення за тимчасові незручності через ускладнений рух пішоходів та заздалегідь вдячна за розуміння.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора