Про скликання позачергової сесії Яготинської міської ради восьмого скликання

Дата: 03.12.2021 15:38
Кількість переглядів: 645

Фото без описуВідповідно до розпорядження Яготинської міської ради від 01.12.2021 № 178 "Про скликання позачергової двадцять першої сесії Яготинської міської ради восьмого скликання" 09 грудня 2021 року об 11.00 годині в залі засідань Яготинської міської ради за адресою: м. Яготин, вул. Незалежності, 67 відбудеться позачергова 21 сесія Яготинської міської ради восьмого скликання.

На порядок денний засідання винесено питання:

1. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 24.12.2020  № 60-03-VIII «Про бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2021 рік».

2. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 28.10.2021 № 2334-19-VІІІ «Про впорядкування структури апарату Яготинської міської ради та її виконавчих органів».

3. Про затвердження плану діяльності Яготинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік.

4. Про затвердження плану-графіку з відстеження результативності дії регуляторних актів Яготинської міської ради на 2022 рік.

5. Про дострокове припинення повноважень та звільнення старости Богданівського старостинського округу.

6. Про затвердження Програми управління майном комунальної власності Яготинської міської територіальної громади в особі Яготинської міської ради на 2022 рік.

7. Про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність Яготинської міської територіальної громади безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини.

8. Про постійну діючу комісію з виявлення, обстеження та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна та майна відумерлої спадщини на території Яготинської міської територіальної громади.

9. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлові приміщення загальною площею 79,6 м2, які розташовані на першому поверсі будівлі блоку допоміжних приміщень Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» по групі приміщень № 3 за адресою: вул. Незалежності, 71, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область.

10. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлові приміщення загальною площею 111,3 м2, які розташовані в будівлі гаража Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за адресою: вул. Незалежності, 71, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область. 

11. Про надання дозволу на списання комунального майна з балансу Комунального некомерційного підприємства «Яготинська центральна міська лікарня».

12. Про укладення угоди про соціально-економічне партнерство між Товариством з обмеженою відповідальністю «УКРТАУЕР» та Яготинською міською радою.

13. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

14. Земельні питання.

15. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора