Тривають перевірки дотримання карантинних вимог

Дата: 14.12.2021 07:58
Кількість переглядів: 314

Фото без описуМобільна група у складі представників Яготинського відділу ГУ Держпродспоживслужби в Київській області, відділення поліції № 2 Бориспільського РУП ГУ Національної поліції в Київській області та сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, взаємодії з правоохоронними органами та запобігання корупції апарату Яготинської міської ради перевірила дотримання карантинних вимог в закладах громадського харчування та торгівлі розташованих на території м. Яготина.

Мобільні групи посилили перевірки карантинних вимог. Зокрема представники поліції почали звертати увагу на наявність у працівників та відвідувачів закладів сертифікатів про вакцинацію, або ж негативних тестів.

Продовжується й контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм.

Зокрема перевірили наявність засобів індивідуального захисту та окремих контейнерів для їх збору після використання, наявності журналів  та записів у них про здійснення вологого прибирання та перевірки температурного скринінгу працівників, інформаційних матеріалів  на вхідних групах дверей, а також нанесення розмежувальних ліній для дотримання відстані між покупцями в місцях розрахунку. Наявність рідкого мила, антисептиків.

 

Сектор з питань НС, ЦЗ, взаємодії з

правоохоронними органами та запобігання

корупції апарату Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора