Повідомлення про оприлюднення проекта документа державного планування

Дата: 15.12.2021 16:22
Кількість переглядів: 746

Фото без описуПовна назва документа державного планування:

«Детальний план території з метою зміни цільового призначення земельної ділянки з будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд на будівництво та обслуговування будівель торгівлі, що знаходиться за адресою м. Яготин, вул. Шевченка, 2-б, (кадастровий номер 3225510100:08:046:0041) площею 0,0719 га».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:

Яготинська міська рада Бориспільського району Київської області, за адресою: 07700, Київська обл., Яготинський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110, email: yagotinmiskarada@ukr.net

Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата оприлюднення проекту ДДП: шляхом розміщення на офіційному веб – сайті Яготинської міської ради (https://yagotinmiska-rada.gov.ua//) – 15 грудня 2021 року та газеті «Яготинські вісті».

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до проекту ДДП. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): громадські слухання відбудуться 28 грудня 2021 р. о 12:00 годині в приміщенні: Яготинської міської ради за адресою: Київська обл., Яготинський р-н, м. Яготин, вул. Незалежності, буд. 110.

Зауваження та пропозиції до проекту державного планування надаються протягом 30 днів з дня оприлюднення, тобто до 15 січня 2022 року включно.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора