Проєкти рішень виконавчого комітету

Дата: 12.01.2022 11:06
Кількість переглядів: 1151

2022 рік

На засідання 20 грудня 2022 року

1. Про схвалення проєкту рішення Яготинської міської ради «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2023 рік».

Додаток, Додаток1, Додаток2, Додаток3, Додаток4, Додаток5, Додаток6, Додаток7, Додаток8.

2. Про погодження Перспективного плану роботи Яготинської міської ради на 2023 рік.

Додаток.

3. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 1 групи споживачів (населення).

4. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 2 групи споживачів (бюджетні установи).

5. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії виробленої на альтернативних видах палива для 2 групи споживачів (бюджетні установи).

6. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 3 групи споживачів (інші).

7. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

8. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна в м. Яготині.

9. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, що знаходиться за вулицею Ювілейна, 28 в м. Яготині.

10. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна.

11. Про зарахування на квартирний облік Ященка Євгена Анатолійовича.

12. Про зарахування на квартирний облік Ященка Сергія Анатолійовича.

13. Про зарахування на квартирний облік Ященка Юрія Анатолійовича.

14. Про доцільність звільнення опікуна (піклувальника) від здійснення повноважень над малолітніми дітьми та встановлення опіки (піклування), яка відповідає інтересам дітей. (проєкт рішення містить конфіденційну інформацію)

На засідання 17 листопада 2022 року

1. Про стан готовності пунктів обігріву на території Яготинської міської територіальної громади.

2. Про надання згоди на розміщення обладнання базової станції ПрАТ «Київстар».

3. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт з видалення зелених насаджень в м. Яготині Бориспільського району Київської області.

4. Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 160 «Про затвердження складу конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготин».

5. Про встановлення порядку участі у вихованні дітей батьком, який проживає окремо.

6. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 10 листопада 2022 року

1. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 1.

2. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – ПТФ» № 2.

3. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 3.

4. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 4.

5. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – Волошка – РайДУ» № 5.

6. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 6.

7. Про введення в дію рішення конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготина, щодо визначення переможця конкурсу з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області «Рошен – АС Яготин – ПТФ» № 7.

8. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Мамедову Камілу Махмуд Огли на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина групи тимчасових споруд – торгових павільйонів для провадження підприємницької діяльності по вулиці Київській (поблизу зупинки «ЦПТО») в місті Яготині Бориспільського району Київської області.

9. Про присвоєння самостійних адрес частинам житлового будинку, господарських будівель та споруд, що розташовані за адресою: вул. Максима Рильського 58, м. Яготин, Київська область.

10. Про  визначення місця проживання  малолітньої дитини У.А.

11. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування К.Д. та встановлення опіки над нею.

12. Про доцільність позбавлення батьківських прав К.О. відносно малолітньої дитини М.В. та встановлення опіки, яка відповідає інтересам дитини.

13. Про встановлення опіки над дитиною, позбавленої батьківського піклування С.Д., яка відповідає інтересам дитини.

14. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 30 вересня 2022 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 9 місяців 2022 року. ДОДАТОК

2. Про виконання заходів з підготовки комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 роківДОДАТОК

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІІ квартал 2022 рокуДОДАТОК

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІI квартал 2022 рокуДОДАТОК

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІI квартал 2022 рокуДОДАТОК

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІI квартал 2022 рокуДОДАТОК

7. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за IІІ квартал 2022 року. ДОДАТОК

8. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІІ квартал 2022 рокуДОДАТОК

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІІ квартал 2022 рокуДОДАТОК

10. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІІ квартал 2022 рокуДОДАТОК

11. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за ІІІ квартал 2022 рокуДОДАТОК

12. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований на вулиці Вокзальна в м. Яготині.

13. Про надання дозволу громадянину України Двірку Андрію Миколайовичу на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина нежитлового підвального приміщення 2 по вулиці Незалежності, 82-а в місті Яготині Київської області.

14. Про надання дозволу на вчинення правочину Б.Н.

15. Про надання дозволу на вчинення правочину З.Я.

16. Про надання дозволу на вчинення правочину К.В.

17. Про надання дозволу на вчинення правочину М.В.

18. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 30 вересня 2022 року

1. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт з видалення зелених насаджень в м. Яготині Бориспільського району Київської області

2. Про затвердження ТОВ «Котелгруп» економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії

3. Про затвердження ТОВ «Теплобіоенергія» економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії

4. Про затвердження ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії

5. Про затвердження ТОВ «ТЕПЛОПРОГРЕС» економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії

6. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків

7. Про присвоєння адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво свинокомплексу № 15 з закінченим виробничим циклом відгодівлі 30-ти тисяч голів свиней на рік в межах Яготинської міської ради Бориспільського району Київської області (за межами населеного пункту)»

8. Про надання дозволу на вчинення правочину П.С.

9. Про надання матеріальної допомоги

На засідання 15 вересня 2022 року

1. Про погодження внесення змін до статуту Громадського формування з охорони громадського порядку «Оборона» шляхом викладення його в новій редакції. Статут

2. Про встановлення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготині.

3. Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області. Додаток

4. Про затвердження ТОВ «ТЕПЛОПРОГРЕС» економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

5. Про затвердження фізичній особі-підприємцю Рулю Віталію Миколайовичу економічно обґрунтованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

6. Про надання дозволу ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БУДІВЕЛЬНО-РЕСТАВРАЦІЙНА СПІЛКА» на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина тимчасової споруди – торгового павільйону для провадження підприємницької діяльності по вулиці Вокзальній в місті Яготині Київської області.

7. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

8. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що знаходиться за адресою: вул. Клубна 30, м. Яготин, Київська область, та належить на праві спільної часткової власності громадянину України Жежері Олександру Михайловичу.

9. Про доцільність позбавлення батьківських прав Д відносно малолітнього сина Д.

10. Про надання дозволу Г. на вчинення правочину.

11. Про надання дозволу на вчинення правочину П.

12. Про надання дозволу А. на вчинення правочину.

13. Про зняття з квартирного обліку Панчишина Владислава Ігоровича.

14. Про надання матеріальної допомоги

На засідання 09 серпня 2022 року

1. Про внесення змін до складу комісії виконавчого комітету Яготинської міської ради з розгляду заяв громадян про звільнення від плати за надані соціальні послуги у відділення соціальної допомоги вдома та відділеннях стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Яготинського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23.02.2021 № 20Додаток

2. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

3. Про надання дозволу ФОП Кардашу Сергію Васильовичу, на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина магазину по вул. Котляревського 4-А, в м. Яготині.

4. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що знаходиться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Кутузова, 6 та належить на праві власності громадянці України Фесан Валентині Вікторівні.

5. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що знаходиться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Кутузова, 6 та належить на праві власності громадянину України Фесану Олександру Миколайовичу.

6. Про присвоєння адреси закінченому будівництвом об’єкту.

7. Про розгляд заяви громадянки України Х. щодо надання згоди на призначення її опікуном громадянки України С.

8. Про зарахування на квартирний облік П.

9. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 12 липня 2022 року

1. Про стан роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І півріччя 2022 року. Додаток

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІ квартал 2022 року. Додаток.

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІI квартал 2022 рокуДодаток

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІI квартал 2022 рокуДодаток

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІI квартал 2022 рокуДодаток

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за IІ квартал 2022 року. Додаток

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІ квартал 2022 рокуДодаток

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІ квартал 2022 рокуДодаток

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2022 рокуДодаток

10. Про створення робочої групи з монiторингових обстежень стану підприємств з водопостачання, розташованих на території Яготинської міської територіальної громадиДодаток

11. Про присвоєння самостійної поштової адреси  частині житлового будинку, що знаходяться за адресою: вул. Говорова, 4,  м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянці України Шипко Валентині Григорівні.

12. Про присвоєння самостійної поштової адреси  частині житлового будинку, що знаходяться за адресою: вул. Говорова, 4, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянину України Шипку Руслану Володимировичу.

13. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

14. Про надання дозволу Самілику Володимиру Володимировичу та Стахееву Ігорю Юрійовичу на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина культової споруди по вул. Вокзальна, 42 в м. Яготині.

15. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради, затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23.02.2021 № 19. Додаток.

16. Про внесення змін до складу комісії з питань координації дій щодо запобігання, попередження та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми, затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 170Додаток.

17. Про зарахування на квартирний облік Галана Максима Олександровича.

18. Про зарахування на квартирний облік Косенка Вадима Івановича.

На засідання 15 червня 2022 року

1. Про підготовку комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років. Додаток 

2. Про створення комісії з питань, пов’язаних з найменуванням/ перейменуванням вулиць, площ, алей, провулків, демонтажу або перенесення пам’ятників, стел тощо, розташованих на території Яготинської міської територіальної громади. Додаток 1 Додаток 2

3. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт по видаленню зелених насаджень в м. Яготині Бориспільського району Київської області.

4. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Амброзюк Марії Олексіївні на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина земельної ділянки по вул. Вокзальній, 36 в м. Яготині.

5. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

6. Про надання дозволу Рибіну Євгенію Андрійовичу на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина земельної ділянки по вул. Зоряна, 16 в м. Яготині.

7Про попередній розгляд проєкту рішення Яготинської міської ради «Про затвердження Плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Яготинської міської ради на 2022/2024 роки». Додаток 1 Додаток 2

8. Про передачу дітей для подальшого виховання матері.

9. Про визначення місця проживання малолітньої дитини Х. та встановлення порядку участі у її вихованні матір’ю, яка проживає окремо.

10. Про визначення місця проживання малолітньої дитини П. та встановлення порядку участі у її вихованні батьком, який проживає окремо.

11. Про затвердження висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої О.

12. Про встановлення порядку участі у вихованні дітей батьком Б., який проживає окремо.

13Про встановлення порядку участі у вихованні дитини батьком Д., який проживає окремо.

На засідання 21 квітня 2022 року

1. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за І квартал 2022 рокуДодаток.

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за I квартал 2022 рокуДодаток.

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за I квартал 2022 рокуДодаток.

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за I квартал 2022 рокуДодаток.

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж «Яготинтепломережа» Яготинської міської ради за I квартал 2022 рокуДодаток.

6. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за І квартал 2022 рокуДодаток.

7. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І квартал 2022 рокуДодаток.

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за І квартал 2022 рокуДодаток.

9. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» за І квартал 2022 рокуДодаток.

10. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

11. Про втрату статусу дитини-сироти М.

12. Про втрату статусу дитини-сироти М.

13. Про втрату статусу дитини-сироти М.І.

14. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 05 квітня 2022 року

1. Про присвоєння самостійної поштової адреси частині житлового будинку, що розташований за адресою: вул. Короленка, 51, м. Яготин, Київська область та належить на праві власності громадянину України Литвиненку Олександру Володимировичу.

2. Про переведення квартири № 4 житлового будинку № 20 на вулиці Шевченка у місті Яготині Київської області у окремий житловий будинок та присвоєння йому самостійної поштової адреси.

3. Про надання статусу дитини-сироти В. та встановлення опіки над ним.

4. Про надання дозволу на вчинення правочинів Я.

На засідання 18 лютого 2022 року

1. Про затвердження Плану основних заходів Цивільного захисту Яготинської міської територіальної громади на 2022 рік. ДОДАТОК

2. Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради за 2021 рік. ДОДАТОК

3. Про створення робочої групи з безпеки дорожнього руху та розвитку транспортної інфраструктури в Яготинській міській територіальній громаді. ДОДАТОК1. ДОДАТОК2.

4. Про внесення змін до додатку умов організації конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області, затверджених рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 21 грудня 2021 року № 288. ДОДАТОК.

5. Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області. ДОДАТОК

6. Про встановлення ТОВ «Яготин водопостачання» тарифів на послуги з централізованого водопостачання.

7. Про встановлення ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

8. Про встановлення ТОВ «Котелгруп» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

9. Про встановлення ТОВ «Теплобіоенергія» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

10. Про встановлення ТОВ «ТЕПЛОПРОГРЕС» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

11. Про встановлення ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

12. Про встановлення фізичній особі-підприємцю Рулю Віталію Миколайовичу тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

13. Про надання доступу до об’єкта інфраструктури на розміщення технічних засобів телекомунікацій ПрАТ «ВФ Україна».

14. Про надання дозволу комунальному підприємству Яготинської міської ради «Комунальник» на проведення робіт з видалення зелених насаджень в м. Яготині Бориспільського району Київської області.

15. Про присвоєння самостійних поштових адрес нежитловим приміщенням, що знаходяться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Лисенка Миколи, 12-а та належать на праві власності громадянину України Бранцю Юрію Андрійовичу.

16. Про присвоєння самостійної поштової адреси нежитловому приміщенню, що знаходиться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Лисенка Миколи, 12-а та належить на праві власності громадянину України Гладку Євгену Валерійовичу.

17. Про присвоєння самостійної поштової адреси  частині житлового будинку, що знаходяться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Дарницька, 44 та належить на праві власності громадянину України Федосенку Валерію Павловичу.

18. Про зміну поштової адреси об’єктів нерухомого майна, що належать на праві власності громадянину України Вільгоцькому Олегу Валерійовичу.

19. Про переведення квартири № 1 житлового будинку № 49 на вулиці Чернишевського у місті Яготині Київської області у окремий житловий будинок та присвоєння йому самостійної поштової адреси.

20. Про впорядкування поштової адреси об’єктів нерухомого майна, що знаходяться в м. Яготині Київської області за адресою вул. Дарницька, 44 та належать на праві власності громадянці України Жуковській Ользі Аркадіївні.

21. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

22. Про обмеження перебування дітей у закладах дозвілля, громадського харчування, на вулицях та інших громадських місцях у вечірній та нічний час на території Яготинської міської територіальної громади.

23. Про утворення та затвердження складу суб`єктів міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. ДОДАТОК,

24. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради, затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23.02.2021 № 19. ДОДАТОК

25. Про визначення місця проживання  малолітньої дитини Б..

26. Про влаштування до дитячого будинку сімейного типу на спільне проживання та виховання Г, … року народження.

27. Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування М.

28. Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування М.

29. Про втрату Т. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та виведення її зі складу дітей - вихованців дитячого будинку сімейного типу родини Фріц на території Бориспільського району.

30. Про втрату Т. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та виведення його зі складу дітей - вихованців  дитячого будинку сімейного типу родини Фріц на території Бориспільського району.

31. Про відмову у передачі дітей для подальшого виховання матері.

32. Про доцільність позбавлення батьківських прав К. та К. відносно малолітньої доньки К. та надання згоди щодо встановлення опіки над дитиною.

33. Про надання дозволу П. на вчинення правочину діяти від імені дитини.

34. Про зняття з квартирного обліку Багмета Володимира Миколайовича.

35. Про зняття з квартирного обліку Жезневської Валерії Миколаївни.

36. Про зняття з квартирного обліку Кулікова Валерія Олександровича.

37. Про проведення перереєстрації громадянина України Багмета Владислава Миколайовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

38. Про проведення перереєстрації громадянки України Гелевери Каріни Несімовни, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

39. Про проведення перереєстрації громадянки України Дужак Сніжани Віталіївни, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

40. Про проведення перереєстрації громадянина України Клипи Владислава Валентиновича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

41. Про проведення перереєстрації громадянки України Мертес Анастасії Віталіївни, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

42. Про проведення перереєстрації громадянина України Нечипоренка Юрія Федоровича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов

43. Про проведення перереєстрації громадянина України Панчишина Владислава Ігоровича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

44. Про проведення перереєстрації громадянина України Савельєва Романа Олександровича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

45. Про проведення перереєстрації громадянина України Савельєва Саміра Олександровича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

46. Про проведення перереєстрації громадянки України Саганової Надії Миколаївни, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

47. Про проведення перереєстрації громадянина України Свечкарьова Євгена Андрійовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

48. Про проведення перереєстрації громадянина України Скрипки Валерія Григоровича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов

49. Про проведення перереєстрації громадянки України Тараненко Людмили Олександрівни, яка перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

50. Про проведення перереєстрації громадянина України Шустя Андрія Миколайовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

51. Про проведення перереєстрації громадянина України Ященка Євгена Анатолійовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

52. Про проведення перереєстрації громадянина України Ященка Сергія Анатолійовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

53. Про проведення перереєстрації громадянина України Ященка Юрія Анатолійовича, який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов.

54. Про зарахування на квартирний облік Федотова Володимира Володимировича.

55. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 18 січня 2022 року

Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Додаток

Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту водопроводу довжиною 989 м по вул. Переяслівська в місті Яготин. Коригування

Про затвердження висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої О.

Про надання дозволу Б. на вчинення правочинів

На засідання 13 січня 2022 року

1. Про стан роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 2021 рік. Додаток.

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

6. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

7. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІV квартал 2021 року Додаток.

9. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20» за ІV квартал 2021 року. Додаток.

10. Про внесення змін до складу робочої групи зі стратегічного планування та впровадження Стратегії розвитку Яготинської міської територіальної громади» затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 21 жовтня 2021 року № 203. Додаток.

11. Про затвердження проєктної документації на проведення капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини вулиці Котляревського в місті Яготин Бориспільського району Київської області.

12. Про оголошення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині. Додаток.

13. Про затвердження тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

14. Про затвердження Правил приєднання до водопровідних та каналізаційних мереж міста Яготина. Додаток.

15. Про визначення комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» і спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» підприємствами, на яких можуть відбувати покарання особи, засуджені до громадських робіт та порушники, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Додаток.

16. Про присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна, що знаходиться в м. Яготині Київської області на вул. Незалежності та належать на праві спільної часткової власності громадянам України Амброзюк М.О. та Майбороді Я.Л.

17. Про надання дозволу на користування мобільним зв’язком при виконанні службових обов’язків та встановлення ліміту на користування послугами у 2022 році.

18. Про встановлення ліміту на використання бензину та дизельного палива для автотранспорту, що знаходиться на балансі Яготинської міської ради (або оренді) в 2022 році.

19. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора