Пошук

Про дотримання температурного режиму в лікарні, говорили на нараді при міському голові

Дата: 17.01.2022 15:39
Кількість переглядів: 1053

Питання забезпечення належного температурного режиму в закладах охорони здоров’я стало предметом обговорення на робочій нараді у міського голови Наталії Дзюби.

В нараді взяли участь заступник міського голови Сергій Овчаренко, заступник головного лікаря КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня» Павло Гавриленко, головний інженер КПТМ «Яготинтепломеража» Олександр Малюга, інженер з експлуатації мереж КНП ЯМР «Яготинська центральна міська лікарня»  Сергій Сухенко, директор теплопостачальної організації ТОВ «ТЕПЛОБІОЕНЕРГІЯ» Владислав Дейнега.

Недотримання температури повітря в палатах для хворих у закладі фіксуються з початку минулого тижня, про що неодноразово керівництво лікарні інформувало представників теплогенеруючої організації, однак проблема щодо низької температури не вирішувалась.

Для з’ясування обставин сьогодні заступником міського голови Сергієм Овчаренком та головним інженером КПТМ «Яготинтепломережа» Олександром Малюгою,  проведено обстеження приміщень, під час якого були виявлені недоліки, що призводять до низького температурного режиму  в закладі . Фактична температура повітря у закладі становила плюс 14-16 С за нормативної плюс 20-25?С.  

Причинами недотримання температурного режиму в приміщенні лікарні стала низька температура теплоносія від котельні, станом на 11.00 температура на виході з котла становила 42 С. Окрім того, за словами фахівців можливою проблемою може бути низька тяга труби та стан самої системи теплопостачання.

«Ситуація, яка склалася з температурним режимом в лікарні - недопустима. Людина, що потребує лікування не може перебувати в палаті, в якій 14 С.

Ви як керівник теплопостачальної організації, маєте дотримуватись умов договору, в протилежному випадку з вами буде розірвано договір» - аналізуючи ситуацію, що склалася, зазначила міський голова Наталія Дзюба.

За словами, керівника  теплопостачальної організації ТОВ «ТЕПЛОБІОЕНЕРГІЯ» Владислава Дейнега, протягом 2 днів температурний режим в лікарні буде повернуто в межі норми.

За підсумками наради питання дотримання температурного режиму в лікарні залишається на особистому контролі в міського голови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора