Вітання міського голови з Днем Соборності України

Дата: 21.01.2022 12:05
Кількість переглядів: 763

Фото без описуШановні жителі та Яготинської міської територіальної громади!

Історія українського народу багата подіями, які до сьогодні не втратили актуальності. Однією з таких є підписання Акту злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної республіки в січні 1919 року.

Сьогодні тема єднання і згуртованості має колосальне значення. Вірні сини України зі зброєю в руках відстоюють територіальну цілісність нашої держави. Кожного дня ми доводимо, що нікому не вдасться здолати наше прагнення до волі та кращого життя. Пам’ятаймо та шануймо наших національних героїв та їх ідеали. Зробимо все, щоб їхній подвиг назавжди закарбувався у пам’яті поколінь.

Головний урок Злуки - це усвідомлення того, що тільки в єдності сила і перемога, а також любов до рідної землі насправді, важливіше за будь-які партійні уподобання й політичні розбіжності.

Вірю, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Адже єдність і свобода роблять нас гідними нащадками наших славних предків. Тож, давайте прикладемо всіх зусиль і збережемо цей скарб.

На передодні Дня Соборності України я бажаю всім миру й злагоди, сил і натхнення. Нехай ваші прагнення завершуються світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення нашої держави, на добробут і розквіт духовності українського народу. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора