Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта

Дата: 28.01.2022 16:28
Кількість переглядів: 488

На виконання вимог ст. 9 Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд у міських автобусних маршрутах загального користування у м. Яготині» та аналізу його регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій.

Стислий виклад проєкту регуляторного акта

Цілями державного регулювання є встановлення в місті Яготині тарифу на перевезення одного пасажира автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування, що працюють у звичайному режимі руху, визначеному колу суб’єктів підприємницької діяльності з метою створення умов для захисту пасажирів від необґрунтованого збільшення тарифів на надання транспортних послуг та автоперевізників від провадження збиткової господарської діяльності.

Підтримання сталої роботи транспортної галузі та зменшення соціальної напруги серед населення, спричиненої нестабільними показниками у роботі громадського транспорту.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати у письмовій формі:

  •  поштою за адресою: 07700, Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Незалежності, 110, відділ житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Яготинської міської ради;
  • електронною поштою за адресою – yagotingkx@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора