ВВЕДЕННЯ “ЧЕРВОНОЇ” ЗОНИ НА КИЇВЩИНІ ТИМЧАСОВО ВІДТЕРМІНУВАЛИ

Дата: 09.02.2022 12:04
Кількість переглядів: 924

Фото без опису8 лютого, під головуванням Міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС. Розглядали питання введення “червоної” зони епідемічної небезпеки на території низки регіонів України, у тому числі на Київщині. Участь у засіданні також брали голова Київської ОДА Василь Володін, перший заступник Дмитро Назаренко, заступник Олег Торкунов і керівники профільних структурних підрозділів. 

За даними обласного департаменту охорони здоров’я, коефіцієнти в пристоличному регіоні такі:

Рівень захворюваності на COVID-19 в Київській області протягом останніх 14 днів складає 838 на 100 тис. населення, що не перевищує середній  по Україні – 1188 на 100 тис. населення (цільовий показник < 75 на 100 тис. населення), охоплення тестуванням протягом останніх трьох днів складає від 1992 до 2183 на 100 тисяч населення (цільовий показник ≥ 300 на 100 тис. населення).

Коефіцієнт виявлення випадків інфікування протягом останніх трьох днів перебуває в межах від 22,1 % до 21,0 %, що перевищує цільовий показник для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки ( ≤20 %).

Інші показники, що характеризують ситуацію в області (рівень госпіталізацій, динаміка рівня госпіталізацій, завантаженість ліжок з киснем), за останні три дні не перевищують відповідні цільові показники.

Відтак безпосередньо по Київщині питання посилення протиепідемічних норм відтермінували на тиждень. По сплину цього часу до нього повернуться знову.

Фото без опису

Повідомляє пресслужба Київської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора