Пошук

Проведено зустріч з дітьми – вихованцями дитячого будинку сімейного типу родини Роговців

Дата: 20.05.2022 10:04
Кількість переглядів: 813

Представником Служби у справах дітей та сім'ї Яготинської міської ради, спільно з фахівцем з  соціальної роботи Центру соціальних служб Яготинської міської ради проведено зустріч з дітьми – вихованцями дитячого будинку сімейного типу родини Роговців, які мешкають в місті Яготині.

         Під час зустрічі  батькам-вихователям  надані поради, як спілкуватись з дітьми про війну, обговорено про небезпечні речовини та небезпечні предмети.

        Нажаль війна в нашій країні принесла  невизначеність, активізує страх та тривогу. Діти втрачають звичну повсякденність  та впорядкованість життя. Саме діти шукають  у батьків захищеності та безпеку, вони ламають собі голову над тим, як пояснити дитині, що на даний час відбувається в країні, та як треба з дітьми говорити про війну.

          Батьки – вихователі Марія та Віталій підійшли до цієї ситуації ретельно та виважено, забезпечили дітям надійний захист в будинку, є значні запаси продуктів харчування та інших засоби для  родини.

           Діти – вихованці поділилися своїми почуттями, прагненнями. Найбільше бажання їх, це якомога швидше завершення війни в Україні та повернення до повсякденного життя.  

      Ми також, як всі жителі  віримо в нашу перемогу!

За інформацією служби у справах дітей та сім"ї Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора