Засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради

Дата: 25.05.2022 14:41
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису25 травня відбулося засідання виконавчого комітету Яготинської міської ради під головуванням міського голови Н.Дзюби.

У зв’язку з кадровими змінами було внесено зміни до комісії Яготинської міської ради зі здійснення контролю за станом благоустрою населених пунктів Яготинської міської територіальної громади та комісії з питань координації дій щодо запобігання, попередження та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми.

Перейшовши до блоку питань житлово-комунального господарства, виконавчий комітет прийняв відповідні рішення, що стосувалися впорядкування поштових адрес, а також надання дозволу громадянам на підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина.

Надалі розглянули питання щодо надання згоди на призначення опікуном громадянки, у разі визнання її недієздатною особою.

В різному члени виконавчого комітету розглянули питання щодо:

  • благоустрою старостинських округів;
  • діяльності поліцейських офіцерів на території Яготинської міської територіальної громади;

Зазначимо, що в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» ми маємо можливість збільшити кількість шерифів до 5 чоловік. На даний час вже відкрито поліцейську станцію офіцера в селі Годунівка.

Нагадаємо, що поліцейський офіцер громади – це представник Національної поліції України, він є так званим комунікатором між населенням громади та вищими органами правопорядку. Тож, реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» вкрай необхідна для Яготинської громади і для кожного окремого громадянина, який мешкає у маленькому віддаленому селі, це запорука почуття безпеки та захищеності кожного мешканця округу.

  • освітлення вулиць на території старостинських округів Яготинської громади;
  • реалізації залишків продуктів харчування;
  • діяльності Української Православної Церкви Московського Патріархату;
  • фінансування закладів культури та освіти;
  • відзначення Дня захисту дітей.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора