Яготинська міська рада звертається до всіх представників бізнесу та громадян-платників податків

Дата: 28.06.2022 08:58
Кількість переглядів: 322

Фото без описуДля забезпечення належних умов проживання громадян, надання їм кваліфікованих адміністративних, освітніх, соціальних, медичних, культурних та багатьох інших послуг, органи місцевого самоврядування повинні мати у своєму розпорядженні достатні фінансові ресурси у бюджеті громади.

Основним джерелом наповнення бюджету є податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, податок на нерухоме майно, земельний податок та орендна плата за землю.

На жаль, не всі платники сумлінно відносяться до виконання свого громадянського обов’язку зі  своєчасної сплати податків. 

При цьому варто зауважити, що на території Яготинської міської територіальної громади, наразі ситуація така, що дозволяє вести бізнес, а відтак і вчасно сплачувати податки.

Враховуючи те, що сьогодні наша держава знаходиться у стані війни, а наша громада – в тилу, ми несемо особливу відповідальність із забезпечення надходжень до бюджету. Тому сплата податків для нас є одним з першочергових завдань.

Будьмо свідомими громадянами, патріотами своєї країни та впевнено тримаймо економічний фронт нашої громади та держави Україна в цілому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора