Мусимо триматися і вистояти. Бо з нами Бог, Правда і Закон

Дата: 28.06.2022 14:45
Кількість переглядів: 229

Фото без описуНаша Конституція – це відображення історичного прагнення українського народу жити у вільній суверенній європейській державі. Цей славетний та героїчний шлях нині продовжують наші Воїни, які зі зброєю у руках боронять не лише нашу державу, а й свободу Європи від російського фашизму, за що ми щиро вдячні кожному з них.

Цей документ – наша запорука єдності, гарантія прав і свобод кожного українця. Тому дотримуватися Основного Закону, докладати зусилля для утвердження в Україні високих соціальних, економічних, гуманітарних стандартів – наш священний обов’язок. Це те, що відрізняє нас від ворога, і те, що дозволяє називатися цивілізованою нацією!

За вагомий особистий внесок у вирішення життєво важливих завдань Яготинської міської територіальної громади, активну громадянську позицію, безкорисливу працю, невичерпну енергію та небайдужість і підтримку у скрутний для країни час та з нагоди Дня Конституції України подяками міського голови відзначені представники підприємств, установ та організацій громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора