На засідання 28 липня 2022 року /34 сесія/

Дата: 27.07.2022 16:17
Кількість переглядів: 289

VIII скликання

1. Про направлення вільних залишків загального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Додаток.

2. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 23.12.2021 № 3054-23-VIII «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2022 рік».

Додаток2, Додаток3, Додаток7.

3. Про Положення про порядок присвоєння звання «Почесний громадянин Яготинської міської територіальної громади».

Додаток1, Додаток2.

4. Про внесення змін до статуту Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня», затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 25.02.2021 № 238-06-VIII, шляхом викладення його у новій редакції.

Додаток.

5. Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції.

Додаток.

6. Про перейменування  філії «Двірківщинський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Опорного закладу освіти Яготинського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа      І-ІІІ ступенів  № 3» Яготинської міської ради та затвердження Положення про філію в новій редакції.

Додаток.

7. Про перейменування філії «Засупоївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» опорного закладу освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» Яготинської міської ради та затвердження Положення про філію в новій редакції.

Додаток.

8. Про перейменування філії «Панфильський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» опорного закладу освіти «Яготинський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  №2» Яготинської міської ради та затвердження Положення про філію в новій редакції.

Додаток.

9. Про перейменування філії «Сотниківський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Опорного закладу освіти Яготинського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 3» Яготинської міської ради та затвердження Положення про філію в новій редакції.

Додаток.

10. Про перейменування філії «Сулимівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)» Опорного закладу освіти Яготинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 1 Яготинської міської ради та затвердження Положення про філію в новій редакції.

Додаток.

11. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 23.12.2021 № 3065-23-VIII «Про погодження структури та загальної чисельності працівників Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік».

Додаток.

12. Про погодження припинення діяльності фельдшерського пункту в селі Черкасівка, Бориспільського району. Київської області, та фельдшерського пункту в селі Коптевичівка, Бориспільського району, Київської області.

13. Про передачу нерухомого майна з балансу Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» на баланс Яготинської міської ради.

14. Про внесення змін до фінансового плану Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» на 2022 рік, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 28.10.2021 № 2338-19-VІІІ.

Додаток.

15. Про внесення змін до Переліку першого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади Яготинської міської ради, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 25 лютого 2021 року № 377-06-VIII «Про затвердження Переліку першого та другого типу об'єктів комунальної власності територіальної громади Яготинської міської ради, що підлягають передачі в оренду».

Додаток.

16. Про розробку детального плану території з метою відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування об’єктів рекреаційного призначення, орієнтовною площею 1,0 га, за межами населеного пункту в адміністративних межах Райківщинського старостинського округу Яготинської міської ради, з подальшим продажем права оренди на земельну ділянку на земельних торгах (аукціонах).

17. Про передачу в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю «СВК СИГМА ПЛЮС» земельної ділянки (кадастровий номер 3225587400:06:006:0001) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами населеного пункту в адміністративних межах Супоївського старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора