На засідання 18 серпня 2022 року /35 сесія/

Дата: 17.08.2022 15:28
Кількість переглядів: 921

VIII скликання

 

1. Про направлення вільних залишків спеціального фонду бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Додаток.

2. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 23.12.2021 № 3054-23-VIII «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2022 рік».

Додаток2, Додаток3, Додаток7.

3. Про присвоєння звання «Почесний громадянин Яготинської міської територіальної громади».

4. Про встановлення дати відзначення Дня Громади в Яготинській міській територіальній громаді.

5. Про погодження договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ.

6. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 28 липня 2022 року №3726-34-VIII «Про затвердження статуту Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції».

7. Про передачу комунального майна.

Додаток.

8. Про включення до Переліку першого типу для передачі в оренду на аукціоні частини виробничого будинку (котельні) загальною площею 161,4 м2 та теплових мереж протяжністю 805 м Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня», за адресою: вул. Незалежності, 71, м. Яготин.

9. Про погодження Комунальному некомерційному підприємству Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» на передачу в оренду частини виробничого будинку (котельні) загальною площею 161,4 м2 та теплових мереж протяжністю 805 м, за адресою: вул. Незалежності, 71, м. Яготин, за результатами проведення аукціону.

10. Про встановлення тарифів на платні послуги з медичного обслуговування, які надає Комунальне некомерційне підприємство Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня».

Додаток.

11. Про порядок розподілу орендної плати за користування майном, що належить до комунальної власності Яготинської міської територіальної громади.

12. Про затвердження Примірних договорів оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Яготинської міської територіальної громади.

Додаток1, Додаток2, Додаток3, Додаток4.

13. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлове приміщення, загальною площею 11,40 м2,  що розташоване на другому поверсі двоповерхової будівлі за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Шевченка, 204.

Додаток.

14. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлове приміщення загальною площею 13,30 м2, що розташоване на першому поверсі двоповерхової будівлі, за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Шевченка, 204.

Додаток.

15. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлове приміщення загальною площею 52,70 м2, що розташоване на першому поверсі двоповерхової будівлі, за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Шевченка, 204.

Додаток.

16. Про затвердження звіту про оцінку нерухомого майна, яким є нежитлове приміщення гаражу, площею 64,60 м2, що розташоване в будівлі, за адресою: Київська область, Бориспільський район, м. Яготин, вул. Шевченка, 204.

Додаток.

17. Про надання дозволу на списання основних засобів та інших необоротних активів.

Додаток1, Додаток2, Додаток3.

18. Про звільнення ДУДАР Наталії Володимирівни з посади завідувача Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна аптека № 20».

19. Про надання одноразової матеріальної допомоги.

20. Про затвердження протоколу засідання комісії Яготинської міської ради з визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних форм та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 16 серпня 2022 року № 1.

21. Про внесення змін до рішення Яготинської міської ради від 14 липня 2022 року №3709-33-VIII «Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель з метою формування окремої земельної ділянки встановлення її місця розташування, визначення меж, площі та цільового призначення по вул. Вокзальна, 11-В в м. Яготин, в адміністративних межах Яготинської міської ради».

22. Про розробку технічної документації із землеустрою  щодо поділу та об’єднання земельної ділянки площею 0,6334 га (кадастровий номер: 3225510100:08:024:0042), цільове призначення якої: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (для комерційного використання) на три окремі земельні ділянки по вул. Вокзальна, 2 в м. Яготин.

23. Про надання Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 5 «Берізка» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Незалежності, 64-А в м. Яготин.

24. Про надання Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 2 «Дюймовочка» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Шевченка, 21 в м. Яготин.

25. Про надання Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 3 «Ромашка» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по пров. Говорова, 25 в м. Яготин.

26. Про надання Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 6 «Волошка» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Мічуріна, 71 в м. Яготин.

27. Про надання Закладу дошкільної освіти (центр розвитку дитини) № 1 «Зіронька» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по пров. Шмідта, 1 в м. Яготин.

28. Про надання Закладу дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 4 «Пролісок» Яготинської міської ради дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Незалежності, 30-А в м. Яготин.

29. Про затвердження детального плану території земельних ділянок, загальною площею 0.1308 га, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, по вул. Київська, 83 (кадастровий номер 3225510100:09:024:0013) в м. Яготині Бориспільського району Київської області.

30. Про затвердження детального плану території земельної ділянки, площею 3,1135 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств (будівництво комплексу для зберігання сільськогосподарської продукції) по вулиці Поштова, буд. 80 (кадастровий номер 3225510100:08:019:0037) в м. Яготині Бориспільського району Київської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора