Стан захворюваності на COVID-19 в громаді

Дата: 07.09.2022 11:32
Кількість переглядів: 102

Фото без описуУ серпні цього року з 226 протестованих на коронавірусну інфекцію мешканців нашого громади захворювання  було зафіксовано у 55 хворих. За минулий тиждень зроблено 71 дослідження, з них – у 31 позитивний аналіз.

У світі спостерігається аналогічна тенденція, з’являються нові штами вірусу, в окремих регіонах світу медиками порушується питання щодо повернення жорстких карантинних мір, тому на перший план виходить профілактичне щеплення громадян не лише бустерною, але і основною дозою, яка вводиться всім бажаючим, у кого термін дії попередньої вакцини закінчився.

У Комунальному некомерційному підприємстві Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» в наявності такі види вакцин – «Пфайзер», «Короновак» і «Джонсон». У серпні щепилось 300 жителів нашої громади, а за минулий тиждень – 128.

Шановні мешканці Яготинщини! Отримати щеплення ви маєте можливість в центрі вакцинації за адресою: місто Яготин, вул. Незалежності, буд. 71. Телефон для довідок (04575)-5-47-97.

Пам’ятайте, режим надзвичайної ситуації продовжено до 31 грудня 2022 року для єдиної державної системи цивільного захисту на всій території України шляхом внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про переведення єдиної державної системи цивільного захисту в режим надзвичайної ситуації» від 25.03.2020 р. № 338.

                                                                   За інформацією КНП міської ради

                                                                  «Яготинський ЦПМСД»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора