Служба у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради інформує

Дата: 13.09.2022 11:43
Кількість переглядів: 267

Фото без опису13 вересня 2022 року проведено робочу зустріч працівників служби у справах дітей та сім’ї, центру соціальних служб Яготинської міської ради, старшого інспектора сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області з начальником Яготинського відділу Центрального міжрегіонального Управління ДМС у м.Києві та Київській області Василем Тимченком щодо інформування жителів громади з питань:

  • протидії домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті;
  • допомоги людям, які пережили сексуальне насилля під час війни;
  • протидії торгівлі людьми, форм експлуатації людей, як уберегтися від потрапляння у процес торгівлі людьми.

Під час зустрічей  наголошено  щодо важливим тем, таким як:  власна безпека, честь та гідність людини, надання допомоги й захисту постраждалим особам тощо. Також фахівці обговорили найпоширеніші міфи та стереотипи, пов`язані з торгівлею людьми, а також зазначили наскільки важливо знати та дотримуватися правил безпечної поведінки, оскільки до тенет торговців людьми може потрапити будь-яка особа, незалежно від віку, статі, соціальної приналежності тощо.

Благодійний фонд «Сильні» надає безкоштовну допомогу:

  • психологічну (фонд організовує як разову консультацію, так і терапевтичний курс);
  • медичну (фонд організовує та оплачує медичні послуги);
  • юридичну допомогу людям, які пережили сексуальне насильство (партнери фонду готові знайти адвокатів у потрібному регіоні, в разі необхідності фонд оплатить їхню роботу).

Запити людей, які пережили сексуальне насильство чи їхніх батьків є абсолютно конфіденційними. Звернутися за допомогою та дізнатися більше про роботу фонду можна за посиланням –  sylni.org. Після звернення з людиною зв’яжеться консультант, щоб детальніше обговорити вид допомоги, який потрібно надати.  

Працівниками служби та центру розміщено брошури та постери  на інформаційних дошках  в місцях скупчення людей.

Також під час зустрічей обговорено подальшу співпрацю.

За інформацією служби у справах дітей та сім’ї

Яготинської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора