Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта: проєкту рішення Яготинської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Яготинської міської територіальної громади».

Дата: 23.09.2022 15:18
Кількість переглядів: 234

На виконання вимог статі 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань, Яготинська міська рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення Яготинської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Яготинської міської територіальної громади».

Зауваження та пропозиції щодо проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надати у письмовій формі за поштовою адресою:

  • вул. Незалежності, 110, м. Яготин, Київська область, 07700, відділ з питань землекористування, комунальної власності та агропромислового розвитку апарату Яготинської міської ради (контактний номер телефону – 5-56-77).
  • електронною поштою за адресою: yagotinmiskarada@ukr.net

Термін прийому зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб, бюджетних установ та інших підприємств, організацій приймаються у письмовій формі протягом 30 календарних днів із дня оприлюднення.

Аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення Яготинської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Яготинської міської територіальної громади»

ПРОЄКТ рішення "Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно Яготинської міської територіальної громади"

Додаток до рішення "Методика розрахунку орендної плати за комунальне майно Яготинської міської територіальної громади"

Додаток 1,2, 3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора