Всеукраїнська акція "16 днів проти насилля " продовжується

Дата: 01.12.2022 21:46
Кількість переглядів: 83

Фото без описуОсновна мета - привернути увагу жителів громади до актуальних для українського суспільства проблем подолання домашнього насилля.

30.11.2022 у заході взяли участь спеціаліст Служби у справах дітей та сім’ї Яготинської міської ради, фахівець із соціальної роботи Центру соціальних служб Яготинської міської ради, начальник сектору превенції відділення поліції 2 Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області та старший інспектор сектору ювенальної превенції Бориспільського районного управління поліції ГУ НП в Київській області.

Також під час проведення заходу були відвідані сім’ї, у яких присутня проблема насильства в сім'ї. З громадянами проведено профілактично-роз’яснювальна робота з метою недопущення такого вчинку та виникнення конфліктів, свідками яких можуть бути діти. Батьків запрошено на засідання Комісії з питань координації дій щодо запобігання, попередження та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми, яка діє при Яготинській міській раді.

Інформує Служба у справах дітей та сім’ї

Яготинської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора