Пошук

Проєкти рішень виконавчого комітету

Дата: 17.01.2023 15:15
Кількість переглядів: 1008

2023 рік

На засідання 19 грудня 2023 року

1. Про схвалення проєкту рішення Яготинської міської ради «Про місцевий бюджет Яготинської міської територіальної громади на 2024 рік». Додаток. Додаток1. Додаток2Додаток3Додаток4Додаток5Додаток6Додаток7Додаток8.

2. Про погодження Перспективного плану роботи Яготинської міської ради на 2024 рік. Додаток

3. Про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Яготинської міської територіальної громади. Додаток1. Додаток2

4. Про переведення квартири № 1 за адресою: вул. Богуна Івана, буд. 45, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в  житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

5. Про переведення квартири № 1 за вул. Переяслівська, буд. 21, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

6. Про переведення квартири № 2 за вул. Привокзальна, буд. 47, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

7. Про переведення квартири № 1 за вул. Франка Івана, буд. 11, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

8. Про переведення квартири № 1 за вул. Шевченка, буд. 362-А, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

9. Про надання згоди ТОВ «лайфселл» на розташування телекомунікаційного обладнання за адресою: вул. Толбухіна, 28, м. Яготин.

10. Про надання погодження  ФОП Джаббарову Х.Б. на розміщення  об’єктів виїзної торгівлі з продажу дерев хвойних порід в м. Яготині.

11. Про надання погодження  ФОП Кредитору О.А. на розміщення об’єктів виїзної торгівлі з продажу дерев хвойних порід в м. Яготині.

12. Про надання погодження  ФОП Кучер В.М. на розміщення об’єктів виїзної торгівлі з продажу дерев хвойних порід в м. Яготині.

13. Про надання погодження  ФОП Шевченко О.В. на розміщення об’єктів виїзної торгівлі з продажу дерев хвойних порід в м. Яготині. Додаток

14. Про надання дозволу ТОВ ОТК «ЄВРОПЛЮС» на розміщення зовнішньої реклами на вул. Незалежності, 140 в  м. Яготині.

15. Про надання дозволу ТОВ «Подорожник Київ» на розміщення зовнішньої реклами у вигляді спеціальної рекламної конструкції (двостороння) розміром 0,750 х 0,650 х 0,170 мм, що кріпиться під кутом на фасаді будинку (будівлі) на вул. Вокзальна, 6-а в  м. Яготині.

16. Про надання дозволу ТОВ «Подорожник Київ»  на розміщення зовнішньої реклами у вигляді спеціальної рекламної конструкції розміром 4,320 х 0,690 х 0,130 м, що кріпиться на фасаді будинку (будівлі) на вул. Вокзальна, 6-а в  м. Яготині.

17. Про надання статусу дитини-сироти К.А.Л. (конфіденційна інформація)

18. Про розгляд заяви громадянина України Л.Я.О.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.В.В., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

19. Про розгляд заяви громадянина України П.Є.І.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи П.Т.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

20. Про розгляд заяви громадянина України Р.В.М.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Л.Н.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

21. Про зарахування М.Ю.О. на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради (конфіденційна інформація).

22. Про зарахування на квартирний облік при виконавчому комітеті Яготинської міської ради П.В.О. (конфіденційна інформація).

23. Про проведення перереєстрації громадянина України К.В.В., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради (конфіденційна інформація).

24. Про зняття з квартирного обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради П.В.Є. (конфіденційна інформація)

25. Про надання матеріальної допомоги. Додаток (конфіденційна інформація).

На засідання 05 грудня 2023 року

1. Про організацію робіт з розчищення територій населених пунктів Яготинської міської територіальної громади від снігу та ліквідації наслідків ожеледиці.

2. Про встановлення ліміту на використання бензину та дизельного палива для автотранспорту, що знаходиться на балансі Яготинської міської ради (або оренді) в 2024 році.

3. Про надання дозволу на користування мобільним зв’язком при виконанні службових обов’язків та встановлення ліміту на користування послугами у 2024 році.

4. Про продовження Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» терміну дії економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 1 групи споживачів (населення).

5. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 2 групи споживачів (бюджетні установи).

6. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії виробленої на альтернативних видах палива.

7. Про встановлення Комунальному підприємству теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» економічно обґрунтованого тарифу на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії для 3 групи споживачів (інші).

8. Про надання погодження ТОВ «Еко Агро-С» на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження господарської діяльності з продажу молока охолодженого  власного виробництва в м. Яготині. Додаток.

9. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

10. Про надання дозволу КЗ КОР «Яготинський історичний музей» на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж м. Яготина об’єктів нерухомого майна.

11. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво магазину по вул. Каштанова Алея, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.».

12. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, виділеного в порядку поділу житлового будинку господарських будівель та споруд, за адресою: вул. Набережна, буд. 38, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

13. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за адресою: вул. Гоголя, буд. 15, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

14. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна за адресою: вул. Кільцева, буд. 8-А, м. Яготин, Яготинський р-н, Київська обл. та належить на праві власності громадянину України Шекері Сергію Миколайовичу.

15. Про коригування адреси земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:08:016:0077), що розташована за адресою: пров. Толстого, 15, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл. та належить на праві власності громадянці України Костюк Надії Григорівні.

16. Про коригування адреси земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:06:019:0203), що розташована за адресою: вул. Шевченка, 273, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл. та належить на праві власності громадянину України Колеснику Володимиру Володимировичу.

17. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 28 лютого 2023 року № 36 «Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво заводу з переробки кукурудзи продуктивністю 100 000 тон/рік на території існуючого цукрового заводу в м. Яготин за адресою: Київська область, Яготинський район, місто Яготин, вул. Незалежності, земельна ділянка 9-А».

18. Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Яготинської міської територіальної громади від 24 листопада 2023 року № 1. Додаток.

19. Про внесення змін до складу комісії з питань захисту прав дитини Яготинської міської ради, затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 23 лютого 2021 року № 19 (зі змінами). Додаток.

20. Про надання дозволу  Ф.Н.М. на вчинення правочину, укладення договору оренди нерухомого майна (конфіденційна інформація)..

21. Про надання дозволу Д.Л.А. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація)..

22. Про надання дозволу К.А.В. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація)..

23. Про надання дозволу Р.Ю.Ю. на вчинення правочину, укладення договору купівлі-продажу нерухомого майна в інтересах Р.І.М. (конфіденційна інформація).

24. Про надання дозволу Р.Ю.Ю. на вчинення правочину, укладення договору купівлі-продажу нерухомого майна в інтересах Р.В.М. (конфіденційна інформація).

25. Про виведення особи з числа дітей – сиріт П.А. – Ф.Д. з дитячого будинку сімейного типу родини Ф. на території Бориспільського району (конфіденційна інформація).

26. Про переведення дитячого будинку сімейного типу родини Ф. на території Бориспільського району в статус прийомної сім’ї (конфіденційна інформація).

27. Про недоцільність позбавлення батьківських прав М.В.А. відносно неповнолітньої доньки М.Д.В. (конфіденційна інформація).

28. Про доцільність позбавлення батьківських прав Р.М.О. відносно малолітнього сина Р.А.М. (конфіденційна інформація).

29. Про доцільність позбавлення батьківських прав К.В.Ю. відносно малолітньої дитини К.О.В., та неповнолітньої дитини К.Ю.В. (конфіденційна інформація).

30. Про надання А.А.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

31. Про надання В.В.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

32. Про надання В.Г.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

33. Про надання Д.Р.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

34. Про надання Д.В.Г. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

35. Про надання Д.К.Г. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

36. Про надання Д.О.Г. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

37. Про надання Д.Я.Г. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

38. Про надання З.А.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

39. Про надання З.К.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

40. Про надання К.К.Р. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

41. Про надання М.Є.Ю. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

42. Про надання О.А.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

43. Про надання О.Б.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

44. Про надання О.Я.Г. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

45. Про надання С.М.О.  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

46. Про надання С.Д.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

47. Про надання С.Р.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

48. Про надання С.Л.С. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

49. Про надання С.С.Ю. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

50. Про надання Т.Я.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

51. Про надання Т.М.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

52. Про надання Ч.А.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів (конфіденційна інформація).

53. Про розгляд заяви громадянина України А.А.А.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи А.Г.Ф., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

54. Про розгляд заяви громадянина України Б.М.В.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.В.Б., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

55. Про розгляд заяви громадянина України Д.І.В.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.В.В., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

56. Про розгляд заяви громадянина України Т.В.О.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Т.Т.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація).

57. Про надання матеріальної допомоги. Додаток (конфіденційна інформація).

58. Про зарахування на квартирний облік Н.О.А. (конфіденційна інформація).

59. Про зарахування на квартирний облік Р.Р.С. (конфіденційна інформація).

На засідання 27 жовтня 2023 року

1. Про надання дозволу на встановлення пам’ятного знаку в с. Фарбоване. Додаток

2. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Васнєцова, буд. 5, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., та належить на праві власності громадянці України Франко Ніні Миколаївні.

3. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Лихачова, буд. 6,  м.  Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., та належить на праві власності громадянину України Сакалу Миколі Григоровичу.

4. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Купрію Олегу Андрійовичу на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина тимчасової споруди – торгового павільйону для провадження підприємницької діяльності на вулиці Незалежності в місті Яготині Бориспільського району Київської області.

5. Про визначення місця проживання малолітньої дитини Р.Є.І. (конфіденційна інформація)

6. Про недоцільність позбавлення батьківських прав Д.Р.М. відносно малолітніх дітей Д.З.Р. та Д.М.Р. (конфіденційна інформація)

7. Про неможливість надання висновку про доцільність чи недоцільність позбавлення батьківських прав М.В.А. відносно неповнолітньої доньки М.Д.В. (конфіденційна інформація)

8. Про неможливість надання висновку про доцільність чи недоцільність позбавлення батьківських прав Р.М.О. відносно малололітнього сина Р.А.М. (конфіденційна інформація)

9. Про надання Б.В.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

10. Про надання Б.В.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

11. Про надання Б.М.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

12. Про надання Г.Я,О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

13. Про надання Г.Р.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

14. Про надання Д.А.Р. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

15. Про надання Д.Д.Р. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

16. Про надання Д.Х.Р. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

17. Про надання Л.Я.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

18. Про надання Л.Н.І. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

19. Про надання Л.М.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

20. Про надання М.С.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

21. Про надання М.А.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

22. Про надання М.П.М. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

23. Про надання М.Є.А. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

24. Про надання М.В.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

25. Про надання Т.Є.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

26. Про надання Т.Д.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

27. Про надання Т.Т.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

28. Про надання Ш.А.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

29. Про надання Ш.Б.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

30. Про надання Ш.М.О. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

31. Про надання Ш.Є.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. (конфіденційна інформація)

32. Про проведення перереєстрації громадянина України Д.О.С., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов. (конфіденційна інформація)

33. Про проведення перереєстрації громадянина України П.С.І., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов. (конфіденційна інформація)

34. Про розгляд заяви громадянина України Г.С.В.  щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.О.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

35. Про розгляд заяви громадянина України Л.В.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.М.Д., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

36. Про розгляд заяви громадянина України Л.В.О. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянином України С.М.Д. (конфіденційна інформація)

37. Про розгляд заяви громадянина України С.К.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.В.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

38. Про розгляд заяви громадянина України С.А.Є щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.Л.О., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

На засідання 11 жовтня 2023 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 9 місяців 2023 року. Додаток.

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за IІІ квартал 2023 року. Додаток

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за IІІ квартал 2023 року. Додаток

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за IІІ квартал 2023 року. Додаток

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за IІІ квартал 2023 року. Додаток

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за ІІІ квартал 2023 рокуДодаток

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІІ квартал 2023 рокуДодаток

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІІ квартал 2023 рокуДодаток

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІІ квартал 2023 рокуДодаток

10. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за ІІІ квартал 2023 рокуДодаток

11. Про виконання плану заходів з підготовки комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років. Додаток

12. Про утворення комісії з питань контролю за дотриманням суб’єктами господарювання умов договорів про організацію перевезення пасажирів на регулярних міських та приміських автобусних маршрутах загального користування в межах Яготинської міської територіальної громадиДодаток1Додаток2Додаток3.

13. Про затвердження складу конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громадиДодаток

14. Про встановлення ТОВ «Котелгруп» скоригованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

15. Про встановлення ТОВ «ТЕХНОЕНЕРГОПРОЕКТ» скорегованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

16. Про встановлення ТОВ «Теплобіоенергія» скоригованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

17. Про встановлення ТОВ «Теплобіоенергія» тарифу на транспортування теплової енергії.

18. Про встановлення ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на теплову енергію.

19. Про встановлення фізичній особі-підприємцю Рулю Віталію Миколайовичу скоригованого тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

20. Про надання дозволу ТОВ Агрофірма «Агротех» на видалення зелених насаджень на земельній ділянці, що передбачена для прокладання окремої ділянки лінії електропостачання ПЛ-10кВ Л-15 «Панфили» до території ТОВ Агрофірма «Агротех», що знаходиться за адресою: вул. Київська, 2, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область.

21. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуальних житлових будинків.

22. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Реконструкція першого поверху житлового будинку, що розташований в м. Яготині, Яготинського району Київської області, вул. Шевченка, 18, в стоматологічний кабінет».

23. Про переведення квартири № 2 за вул. Незалежності, буд. 182, м. Яготин, Яготинський р., Київська обл., в  житловий (садибний) будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

24. Про утворення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Яготинської міської територіальної громади. Додаток1. Додаток2.

25. Про надання дозволу Ц.Т.М. на вчинення правочину, укладення договору оренди нерухомого майна (конфіденційна інформація)

26. Про надання дозволу П.О.М. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація)

27. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 серпня 2023 року № 231 «Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.К.Д.» (конфіденційна інформація)

28. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 серпня 2023 року № 232 «Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.Н.Д.» (конфіденційна інформація)

29. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 серпня 2023 року  № 233 «Про доцільність звільнення опікуна  В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.Н.Д.» (конфіденційна інформація)

30. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 серпня 2023 року № 234 «Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.О.Д.» (конфіденційна інформація)

31. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 серпня 2023 року № 235 «Про доцільність звільнення піклувальника В.Л.І. від здійснення повноважень над неповнолітньою дитиною К.О.Д.» (конфіденційна інформація)

32. Про розгляд заяви громадянина України М.К.А. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянином України М.А.В. (конфіденційна інформація)

33. Про розгляд заяви громадянина України Г.М.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.О.М., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

34. Про розгляд заяви громадянина України Г.М.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Т.М.С., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

35. Про розгляд заяви громадянина України К.О.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.О.О., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

36. Про розгляд заяви громадянина України П.С.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи П.О.Р., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

37. Про проведення перереєстрації громадянина України Н.Ю.Ф., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

38. Про проведення перереєстрації громадянина України С.В.Г., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

39. Про проведення перереєстрації громадянина України Я.Є.А., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

40. Про проведення перереєстрації громадянина України Я.С.А., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

41. Про проведення перереєстрації громадянина України Я.Ю.А., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

42. Про проведення перереєстрації громадянина України С.Д.С., який перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Яготинської міської ради та потребує поліпшення житлових умов (конфіденційна інформація)

43. Про зарахування на квартирний облік Б.М.Ф. (конфіденційна інформація)

На засідання 19 вересня 2023 року

1. Про погодження договірної ціни на житлову послугу.

2. Про погодження розміру щомісячної плати за навчання у Яготинській дитячій музичній школі на 2023/2024 навчальний рік.

3. Про погодження розміру щомісячної плати за навчання у Яготинській дитячій школі мистецтв на 2023/2024 навчальний рік.

4. Про затвердження кошторисної частини проєктної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини вул. 1 Травня в м. Яготин Бориспільського району Київської області. Коригування».

5. Про затвердження кошторисної частини проєктної документації «Капітальний ремонт під’їзної дороги до кладовища №1 за адресою: вул. Пирятинська, 33 в м. Яготин Бориспільського району Київської області».

6. Про надання дозволу ТОВ Агрофірма «Агротех» на видалення зелених насаджень на земельній ділянці, що передбачена для прокладання окремої ділянки лінії електропостачання ПЛ-10кВ Л-15 «Панфили» до території ТОВ Агрофірма «Агротех», що знаходиться за адресою: вул. Київська, 2, м. Яготин, Бориспільський район, Київська область.

7. Про встановлення ТОВ «Теплобіоенергія» тарифу на транспортування теплової енергії.

8. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуальних житлових будинків.

9. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Кравченка, буд. 197, с.  Сулимівка, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянину України Величку Володимиру Миколайовичу.

10. Про присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна (котельні), що розташовані в селах Червоне, Лозовий Яр, Засупоївка Бориспільського району Київської області. ДОДАТОК

11. Про розгляд заяви громадянина України Д.А.М. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянкою України Д.Л.М. (конфіденційна інформація)

12. Про розгляд заяви громадянина України Д.О.А. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянином України К.Є.І. (конфіденційна інформація)

13. Про розгляд заяви громадянина України Б.В.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.О.І., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

14. Про розгляд заяви громадянина України Д.М.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.Л.О., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

15. Про розгляд заяви громадянина України Д.А.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.Л.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

16. Про розгляд заяви громадянина України Д.О.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.Є.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

17. Про розгляд заяви громадянина України К.Б.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.Є.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

18. Про розгляд заяви громадянина України М.В.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.Н.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

19. Про розгляд заяви громадянина України М.К.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.А.В., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

20. Про розгляд заяви громадянина України Т.Ю.С. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.В.С., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

21. Про продовження строку перебування малолітньої дитини  С.А.С., 01.04.2021 р.н., в КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква».(конфіденційна інформація)

22. Про надання матеріальної допомоги. ДОДАТОК(конфіденційна інформація)

На засідання 04 вересня 2023 року

1. Про затвердження зведених кошторисних розрахунків на створення та догляд за зеленими насадженнями на території населених пунктів Яготинської міської територіальної громади.

2. Про внесення змін до додатку, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 січня 2021 року № 02 «Про створення комісії з обстеження зелених насаджень та паркових зон на території  населених пунктів Яготинської міської територіальної громади».

Додаток.

3. Про затвердження скорегованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

4. Про продовження строку дії Договору від 21 листопада 2022 року № 3 про організацію перевезень пасажирів на регулярному міському автобусному маршруті загального користування на території Яготинської міської територіальної громади «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 3.

5. Про продовження строку дії Договору від 21 листопада 2022 року № 4 про організацію перевезень пасажирів на регулярному міському автобусному маршруті загального користування на території Яготинської міської територіальної громади «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 4.

6. Про продовження строку дії Договору від 21 листопада 2022 року № 5 про організацію перевезень пасажирів на регулярному міському автобусному маршруті загального користування на території Яготинської міської територіальної громади «АС Яготин – Волошка – Рай ДУ» № 5.

7. Про продовження строку дії Договору від 21 листопада 2022 року № 6 про організацію перевезень пасажирів на регулярному міському автобусному маршруті загального користування на території Яготинської міської територіальної громади «АС Яготин – Комбікормовий завод» № 6.

8. Про продовження строку дії Договору від 21 листопада 2022 року № 7 про організацію перевезень пасажирів на регулярному міському автобусному маршруті загального користування на території Яготинської міської територіальної громади «Рошен - АС Яготин – ПТФ» № 7.

9. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Засєдці Андрію Сергійовичу на виготовлення проєктної документації та підключення до комунальних водопровідних мереж м. Яготина групи тимчасових споруд – торгових павільйонів для провадження підприємницької діяльності по вулиці Вокзальній в місті Яготині Бориспільського району Київської області.

10. Про надання дозволу Приватному сільськогосподарському підприємству «Віра» на виготовлення проєктної документації та підключення до комунальних водопровідних мережі м. Яготина земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:08:021:0001) по вул. Поштова, 65 в м. Яготині.

11. Про надання дозволу Кущ Людмилі Олександрівні на виготовлення проєктної документації та підключення до комунальних водопровідних  мереж с. Сулимівка індивідуального житлового будинку за адресою: вул. Молодіжна, 22, с. Сулимівка Бориспільський район Київська область.

12. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків.

13. Про внесення змін до додатку 1 до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 15 червня 2022 року № 105 «Про створення постійної комісії з питань, пов’язаних з найменуванням/ перейменуванням вулиць, площ, алей, провулків, демонтажу або перенесення пам’ятників, стел тощо, розташованих на території Яготинської міської територіальної громади».

Додаток.

14. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Толбухіна, буд. 66-А, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.,  що належить на праві власності громадянці України Вишнівській Марії Олексіївні.

15. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна за пров. Шмідта, буд. 1, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

16. Про зміну адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Першотравнева, буд. 116,  с. Фарбоване, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянці України Івановій Тетяні Іванівні.

17. Про присвоєння адреси об’єкту державної власності за вул. Шевченка, буд. 235, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

18. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 13 грудня 2019 року № 155 «Про зміну поштової адреси об’єктам нерухомого майна – земельній ділянці за адресою: м. Яготин, пров. Черкаський, 7/1 та квартири № 1, що розташована в житловому будинку на пров. Черкаському, 7 в м. Яготині».

19. Про надання погодження фізичній особі-підприємцю Дамзіну Вячеславу Павловичу на розміщення об’єкту виїзної торгівлі (мобільного торгівельного модулю, розмірами: нижній діаметр - 1.8 м.; верхній діаметр – 2.2 м.; висота -2.5 м.)  для провадження господарської діяльності з продажу кавових напоїв в місті Яготині.

Додаток.

20. Про затвердження висновку про доцільність усиновлення та відповідність його інтересам малолітньої дитини Б.Р.Р. (конфіденційна інформація)

21. Про розгляд заяви громадянина України В.А.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи В.О.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

22. Про розгляд заяви громадянина України Н.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Н.В.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

23. Про розгляд заяви громадянина України З.В.В. щодо надання згоди на призначення та встановлення піклування його над громадянкою України Ф.Л.П. (конфіденційна інформація)

24. Про розгляд заяви громадянина України В.А.О. щодо надання згоди на призначення та встановлення піклування його над громадянином України В.О.І. (конфіденційна інформація)

25. Про зарахування на квартирний облік П.Р.В. (конфіденційна інформація)

На засідання 03 серпня 2023 року

1. Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для ТОВ "Яготин водопостачання". Додаток

2. Про коригування тарифів на послуги з централізованого водопостачання ТОВ «Яготин водопостачання»

3. Про внесення змін до складу Яготинської міської евакуаційної комісії, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 03 червня 2021 р. № 84 «Про Яготинську міську евакуаційну комісію»Додаток

4. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Шевченка, 219, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

5. Про створення комісії щодо складення акту встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю I та II групи та особами, які потребують постійного догляду з метою перетину зазначеними громадянами кордону України. Додаток1. Додаток2. Додаток3

6. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 11.07.2023 № 211 «Про надання дозволу К.А.О. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна» (конфіденційна інформація)

7. Про визначення місця проживання малолітньої дитини О.С.А. (конфіденційна інформація)

8. Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.К.Д. (конфіденційна інформація)

9. Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.Н.Д. (конфіденційна інформація)

10. Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.Н.Д. (конфіденційна інформація)

11. Про доцільність звільнення опікуна В.Л.І. від здійснення повноважень над малолітньою дитиною К.О.Д. (конфіденційна інформація)

12. Про доцільність звільнення піклувальника В.Л.І. від здійснення повноважень над неповнолітньою дитиною К.О.Д. (конфіденційна інформація)

13. Про розгляд заяви громадянина України К.І.В. щодо зняття з реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.Л.О., яка за станом здоров’я не могла самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки, у зв’язку із її смертю. (конфіденційна інформація)

14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 11 липня 2023 № 203 « Про розгляд заяви громадянина України Ф.М.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ф.Р.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки». (конфіденційна інформація)

15. Про розгляд заяви громадянина України Г.А.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.А.А., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

16. Про розгляд заяви громадянина України З.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ф.Л.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

17. Про розгляд заяви громадянина України К.П.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.М.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

18. Про розгляд заяви громадянина України Щ.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Щ.В.А., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

19. Про надання матеріальної допомоги. Додаток (конфіденційна інформація)

На засідання 18 липня 2023 року

1. Про затвердження кошторисної частини проєктної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття проїзної частини вул. Чкалова в м. Яготин Бориспільського району Київської області».

2. Про погодження коригування житлової послуги.

3. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за пров. Симоненка Василя, буд. 12, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянину України Діденку Сергію Івановичу.

4. Про надання дозволу Максимовій Тетяні Миколаївні на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуального житлового будинку за адресою: вул. Посітка, 20-А,  м. Яготин.

5. Про розгляд заяви громадянина України Б.В.В. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянкою України Б.Д.А. (конфіденційна інформація).

6. Про встановлення опіки над К.Б.І. та відповідність його інтересам (конфіденційна інформація).

7. Про встановлення піклування над К.І.І. та відповідність її інтересам (конфіденційна інформація).

8. Про надання дозволу Б.Є.В. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація).

На засідання 11 липня 2023 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І півріччя 2023 рокуДодаток.

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

10. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за ІІ квартал 2023 рокуДодаток.

11. Про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення та затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушенняДодаток.

12. Про внесення змін до додатку умов організації конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Яготині Бориспільського району Київської області, затверджених рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 21 грудня 2021 року № 288.  Додаток.

13. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Згурівська, буд. 15, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянину України Луценку Олександру Анатолійовичу.

14. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Набережна, буд. 38, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., та належить на праві власності громадянину України Бойку Богдану Леонідовичу.

15. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Миколи Кагарлицького, буд. 19, с. Богданівка, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянці України Кудрі Тетяні Павлівні.

16. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна, що розташований за вул. Кутова, буд. 78, с. Фарбоване, Бориспільський р-н, Київська обл.

17. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво магазину в м. Яготин, вул. Шевченка, 2-Б, Бориспільський р-н, Київська обл.».

18. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна (нежитлове приміщення - гаражні бокси), що розташований на вул. Незалежності, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл. Додаток.

19. Про переведення житлової  квартири, яка розташована за вул. Переяслівська, буд. 21, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок та присвоєння нової самостійної адреси.

20. Про переведення житлових квартир, які розташовані за пров. Шкільний, буд. 2, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., в житловий будинок.

21. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 28 квітня 2021 року № 76 «Про зміну статусу квартири та присвоєння нової поштової адреси об’єктам нерухомого майна, які розташовані за адресою: вул. Трудових резервів, 9 в м. Яготині та належать на праві власності громадянину Головатому Валерію Петровичу».

22. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Галасу Сергію Васильовичу на виготовлення проєктної документації та підключення земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:07:055:0022) площею 0,0579 га, з цільовим призначенням – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул. Незалежності (за зупинкою «Центральний майдан») в м. Яготині Київської області до комунальних водопровідних мереж м. Яготина.

23. Про надання дозволу Малинці Сергію Сергійовичу на виготовлення проєктної документації і підключення до комунальних водопровідних та каналізаційних мереж житлового будинку за адресою: вул. Суворова, 55, м. Яготин.

24. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж м. Яготина індивідуальних житлових будинків

25. Про надання погодження фізичній особі-підприємцю Кацап Анні Юріївні на розміщення об’єкту виїзної торгівлі для провадження господарської діяльності з продажу м’якого морозива в м. ЯготиніДодаток.

26. Про розгляд заяви громадянина України В.В.Ф. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянином України В.Ю.Ф. (конфіденційна інформація)

27. Про розгляд заяви громадянки України У.І.М. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення її опікуном над громадянкою України К.О.А. (конфіденційна інформація)

28. Про розгляд заяви громадянина України Т.Ю.С. щодо надання згоди на встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянкою України Ш.В.С. (конфіденційна інформація)

29. Про розгляд заяви громадянина України А.С.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Т.Я., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

30. Про розгляд заяви громадянина України Б.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.Д.А., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

31. Про розгляд заяви громадянина України Б.Ю.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.Т.К., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

32. Про розгляд заяви громадянина України В.Ю.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.Л.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

33. Про розгляд заяви громадянина України Д.В.Ю. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.Г.С., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

34. Про розгляд заяви громадянина України К.С.С. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.К.С., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

35. Про розгляд заяви громадянина України К.П.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.О.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

36. Про розгляд заяви громадянина України М.А.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.М.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

37. Про розгляд заяви громадянина України П.Ю.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи П.П.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

38. Про розгляд заяви громадянина України Р.Ю.Г. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Р.Г.В., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

39. Про розгляд заяви громадянина України С.Я.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Л.К., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

40. Про розгляд заяви громадянина України С.М.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи З.Ж.І., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

41. Про розгляд заяви громадянина України С.О.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи І.В.Г., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

42. Про розгляд заяви громадянина України Т.А.Г. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Л.І., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

43. Про розгляд заяви громадянина України Т.А.Г. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи С.Л.С., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

44. Про розгляд заяви громадянина України Ф.М.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ф.Р.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

45. Про розгляд заяви громадянина України Ч.А.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Л.М.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

46. Про розгляд заяви громадянина України Ш.Р.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.І.Т., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

47. Про надання статусу дитини-сироти К.І.І. (конфіденційна інформація)

48. Про надання статусу дитини-сироти К.Б.І. (конфіденційна інформація)

49. Про визначення місця проживання неповнолітньої дитини К.К.А. (конфіденційна інформація)

50. Про визначення місця проживання малолітньої дитини М.Р.Є. (конфіденційна інформація)

51. Про повернення малолітньої дитини В.Д.О. в рідну сім'ю. (конфіденційна інформація)

52. Про надання дозволу К.А.О. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна. (конфіденційна інформація)

53. Про зарахування на квартирний облік Б.М.Ф. (конфіденційна інформація)

54. Про зарахування на квартирний облік Н.О.А. (конфіденційна інформація)

55. Про зарахування на квартирний облік П.К.Г. (конфіденційна інформація)

56. Про надання матеріальної допомоги. Додаток (конфіденційна інформація)

На засідання 08 червня 2023 року

1. Про безоплатну передачу води питної негазованої Херсонській міській військовій адміністрації Херсонського району Херсонської області. Додаток

2. Про надання дозволу на користування мобільним зв’язком при виконанні службових обов’язків та встановлення ліміту на користування послугами у 2023 році.

3. Про встановлення ліміту на використання бензину та дизельного палива для автотранспорту, що знаходиться на балансі Яготинської міської ради (або оренді) в 2023 році.

4. Про підготовку комунальних підприємств Яготинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 років. Додаток

5. Про надання доступу до об’єкта інфраструктури для  розміщення технічних засобів телекомунікацій ПрАТ «Київстар».

6. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев на вул. Шевченка, 91 в м. Яготині.

7. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев на вул. Пирятинська, 10-а та вул. Каштанова Алея, 4 в м. Яготині.

8. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев на вул. Шевченка, 235 в м. Яготині.

9. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев у с. Жоравка.

10. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев у с. Засупоївка.

11. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев у с.  Панфили.

12. Про надання дозволу Огородник Юлії Петрівні на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:07:031:0098) розташованої за вул. Паркова, 46 в м. Яготині.

13. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуальних житлових будинків.

14. Про внесення змін до додатку рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 160 «Про затвердження складу конкурсного комітету для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування на території Яготинської міської територіальної громади та міста Яготин».

15. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини Г.Б.С. (конфіденційна інформація)

16. Про визначення місця проживання малолітніх дітей Д.В.Ю. та Д.А.Ю. (конфіденційна інформація)

17. Про надання дозволу С.О.Г. на вчинення правочину, укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація)

На засідання 09 травня 2023 року

1. Про місцеву державну надзвичайну протиепізоотичну комісію на території Яготинської міської територіальної громади. Додаток

2. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна.

3. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Шевченка, буд. 38, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл..

4. Про затвердження кошторисної частини проектної документації «Капітальний ремонт проїзду до приміщення Яготинської дитячо-юнацької спортивної школи Яготинської міської ради (аварійні, відновні роботи та експлуатаційне утримання земель загального користування місцевого значення, комунальної власності у населених пунктах)».

5. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев за адресою: вул. Лисенка Миколи, 14-а, м. Яготин.

6. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев в м. Яготині на вул. Шевченка

7. Про визначення тимчасових торгових місць для здійснення виїзної торгівлі в м. Яготині та в старостинських округах Яготинської міської територіальної громади. Додаток1. Додаток2.

8. Про надання погодження ТОВ «Еко Агро-С» на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження господарської діяльності з продажу молока охолодженого  власного виробництва в м. Яготині. Додаток.

9. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Гузову Максиму Анатолійовичу на розміщення дитячих розважальних атракціонів та торговельних наметів для здійснення виїзної торгівлі в м.Яготині.

10. Про надання статусу дитини-сироти Д.Н.М. (конфіденційна інформація)

11. Про розгляд заяви громадянина України Д.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.Т.М. яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

12. Про розгляд заяви громадянина України З.М.Л. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.К.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

13. Про надання матеріальної допомоги

На засідання 13 квітня 2023 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за І квартал 2023 року. Додаток

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за І квартал 2023 року. Додаток

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за І квартал 2023 року. Додаток

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за І квартал 2023 року. Додаток

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за І квартал 2023 року. Додаток

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за I квартал 2023 року. Додаток

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за І квартал 2023 року. Додаток

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за І квартал 2023 року. Додаток

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за І квартал 2023 року. Додаток

10. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за І квартал 2023 року. Додаток

11. Про надання доступу до об’єкта інфраструктури для  розміщення технічних засобів телекомунікацій ТОВ «лайфселл»

12. Про облаштування пішохідного переходу та встановлення дорожніх знаків на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С102518 «/Бориспіль-Березань-Яготин/-Черняхівське відділення» (вул. Мічуріна в м. Яготині поблизу ЗДО № 6 «Волошка»)

13. Про встановлення  ТОВ «Теплобіоенергія» тарифу на транспортування теплової енергії.

14. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 20 березня 2020 року № 46 «Про визначення відновної вартості зелених насаджень для міста Яготин»

15. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев

16. Про надання дозволу громадянам на виготовлення проєктної документації та приєднання до комунальних водопровідних мереж міста Яготина індивідуальних житлових будинків

17. Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Ковалю Максиму Олександровичу на виготовлення проєктної документації та підключення до міських водопровідних мереж м. Яготина земельної ділянки (кадастровий номер: 3225510100:08:024:0041)

18. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна що розташований за вул. Шевченка, буд. 209, с. Лозовий Яр, Бориспільський р-н, Київська обл.

19. Про приєднання житлової квартири до житлового будинку та присвоєння нової самостійної адреси

20. Про коригування адреси об’єкту нерухомого майна

21. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 15 березня 2023 року № 63 «Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Посітка, буд. 20, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.»

22. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво будівель сільськогосподарського призначення по вул. Бондаренка, с. Богданівка, Бориспільський р-н, Київська обл.».

23. Про внесення змін до додатка 1, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 18 січня 2022 року № 24 «Про створення комісії щодо розгляду заяв членів сімей осіб, які загинули (пропали безвісті), померли та осіб з інвалідністю внаслідок війни, внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, деяких категорій осіб, які брали участь в Революції Гідності, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення». Додаток

24. Про розгляд заяви громадянина України М.В.А. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянкою України П.О.Л. (конфіденційна інформація)

25. Про розгляд заяви громадянина України В.В.О. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянкою України А.Н.І. (конфіденційна інформація)

26. Про розгляд заяви громадянина України Б.О.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.М.О, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

27. Про розгляд заяви громадянина України Б.І.А щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Б.Н.В., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

28. Про розгляд заяви громадянина України Г.А.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.Л.Ф., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

29. Про розгляд заяви громадянина України Г.О.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.Г.М., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.(конфіденційна інформація)

30. Про розгляд заяви громадянина України Г.М.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.Г.П., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

31. Про розгляд заяви громадянина України Д.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.Л.А., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

32. Про розгляд заяви громадянина України З.В.І. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.М.М., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

33. Про розгляд заяви громадянина України Л.О.Г. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Л.Г.О., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.(конфіденційна інформація)

34. Про розгляд заяви громадянина України М.А.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Л.Г.Г., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

35. Про розгляд заяви громадянина України М.С.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Л.Г.А., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

36. Про розгляд заяви громадянина України С.Р.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.В.Ф., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

37. Про розгляд заяви громадянина України Ш.Є.А. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.А.Ф., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

38. Про розгляд заяви громадянина України Т.В.О. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.Г.А., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

39. Про зарахування на квартирний облік О.А.М.. (конфіденційна інформація)

40. Про визначення прізвища малолітньої дитини. (конфіденційна інформація)

41. Про визначення місця проживання малолітньої дитини Л.Г.О. (конфіденційна інформація)

42. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей Б.О.А. та Б.Д.А. (конфіденційна інформація)

43. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини Ч.П.В. (конфіденційна інформація)

44. Про надання дозволу В.Н.В. на вчинення  правочину: укладення договору дарування нерухомого майна.(конфіденційна інформація)

45. Про надання дозволу Л.А.А. на вчинення  правочину: укладення договору дарування нерухомого майна. (конфіденційна інформація)

46. Про надання дозволу Ш.Р.Ю. на вчинення  правочину: укладення договору дарування нерухомого майна (конфіденційна інформація)

47. Про надання дозволу П.К.Н. на продаж нерухомого майна.(конфіденційна інформація)

48. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти  Л.Б.В.(конфіденційна інформація)

49. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти Л.Д.В.(конфіденційна інформація)

50. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти  Л.Н.В. (конфіденційна інформація)

На засідання 15 березня 2023 року

1. Про проведення двомісячника благоустрою та озеленення «Шлях до Перемоги» в населених пунктах Яготинської міської територіальної громади. Додаток1. Додаток2. Додаток3

2. Про встановлення ТОВ «Генеруюча компанія Теплоінвест» тарифу на послуги з виробництва та постачання теплової енергії.

3. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. 1 Травня, буд. 52-Б, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл..

4. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Посітка, буд. 20, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл..

5. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Тесленка, буд. 7, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянину України Скриннику Руслану Івановичу.

6. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Тесленка, буд. 7, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянці України Редькі Світлані Степанівні.

7. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за адресою: вул. Молодіжна, с. Засупоївка, Бориспільський р-н, Київська обл..

8. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Яготинської міської ради від 28 лютого 2023 року № 38 «Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Вокзальна, буд. 68, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянці України Кулик Наталії Юріївні».

9. Про внесення змін до додатка 1, затвердженого рішенням Яготинської міської ради від 15 червня 2022 року № 117 «Про створення комісії з питань взяття на квартирний та соціальний облік громадян, які потребують покращення житлових умов».

10. Про втрату чинності рішень виконавчого комітету Яготинської міської ради від 15 лютого 2005 року № 26, від 28 лютого 2023 року № 43

11. Про розгляд заяви громадянина України М.О.О. щодо встановлення піклування та призначення його піклувальником над громадянкою України М.О.Б. (конфіденційна інформація)

12. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти Б.А.В. (конфіденційна інформація)

13. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти Г.О.В. (конфіденційна інформація)

14. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти Д.І.В. (конфіденційна інформація)

15. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини-сироти К.Р.Г (конфіденційна інформація)

16. Про встановлення опіки над нерухомим майном дитини, позбавленої батьківського піклування Г.І.О. (конфіденційна інформація)

17. Про влаштування малолітньої дитини С.А.С, .... р.н., до КЗ КОР «Спеціалізований обласний будинок дитини м. Біла Церква» (конфіденційна інформація)

18. Про надання дозволу на вчинення правочину Ю.Ю.Г., укладення договору дарування нерухомого майна. (конфіденційна інформація)

19. Про надання матеріальної допомоги.

На засідання 28 лютого 2023 року

1. Про внесення змін до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Яготинської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 06 липня 2021 року № 114 «Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Яготинської міської ради». Додаток

2. Про надання дозволу на видалення аварійних дерев.

3. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Нове будівництво заводу з переробки кукурудзи продуктивністю 100 000тон/рік на території існуючого цукрового заводу в м. Яготин за адресою: Київська область, Яготинський район, місто Яготин, вул. Незалежності, земельна ділянка 9-А».

4. Про присвоєння нової адреси об’єкту будівництва «Будівництво ПС110/10 кВ «Укрстарч» з заходами КЛ-110 кВ у Київській обл., Яготинський р-н, м. Яготин, вул. Садова 15».

5. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Вокзальна, буд. 68, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянці України Кулик Наталії Юріївні.

6. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Вокзальна, буд. 68, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл., що належить на праві власності громадянину України Коркачу Ігорю Івановичу.

7. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Хліборобська, буд. 21, с. Ничипорівка, Бориспільський р-н, Київська обл.

8. Про присвоєння нової самостійної адреси об’єкту нерухомого майна за вул. Бранця, буд. 2, с. Рокитне, Бориспільський р-н, Київська обл.

9. Про розгляд заяви громадянки України М.Н.В. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення її опікуном над громадянкою України О.Л.В. (конфіденційна інформація).

10. Про розгляд заяви громадянина України М.О.О. щодо надання згоди на встановлення опіки та призначення його опікуном над громадянкою України М.О.Б. (конфіденційна інформація).

11. Про розгляд заяви громадянина України Г.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Г.Н.Ф., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

12. Про розгляд заяви громадянина України Д.О.Н. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Ш.І.Г., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

13. Про розгляд заяви громадянина України К.І.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи К.Л.О., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

14. Про розгляд заяви громадянина України М.О.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Д.М.А., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

15. Про розгляд заяви громадянина України Т.В.В. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи М.Н.П., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

16. Про розгляд заяви громадянина України Ш.Я.К. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи В.Р.Й., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки (конфіденційна інформація)

17. Про розгляд заяви громадянина України Ш.Я.К. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи В.В.В., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

18. Про розгляд заяви громадянина України Щ.О.М. щодо призначення та реєстрації його помічником дієздатної фізичної особи Щ.Т.Т., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. (конфіденційна інформація)

На засідання 16 лютого 2023 року

1. Про опікунську раду при виконавчому комітеті Яготинської міської ради. Додаток1. Додаток2

2. Про затвердження Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки. Положення. Додаток1 до Положення. Додаток2 до Положення

3. Про внесення змін до складу комісії з розгляду питань щодо присвоєння почесного звання України «Мати - героїня», затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 21 жовтня 2021 року № 224. Додаток

4. Про внесення змін до складу комісії з питань координації дій щодо запобігання, попередження та протидії домашньому насильству і торгівлі людьми, затвердженої рішенням виконавчого комітету Яготинської міської ради від 12 серпня 2021 року № 170. Додаток

На засідання 10 лютого 2023 року

1. Про покладання обов’язків за ведення військового обліку у старостинських округах Яготинської міської ради.

2. Про облаштування пішохідного переходу та встановлення дорожніх знаків на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О102507 «/Т-25-41/-Яготин» (вул. Шевченка в м. Яготині поблизу ТДВ «Яготинський маслозавод»).

3. Про затвердження складу архітектурно-містобудівної ради при виконавчому комітеті Яготинської міської радиДодаток.

4. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна по вул. Шевченка, буд. 38, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

5. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту нерухомого майна по вул. Кагарлицького, буд. 19, с. Богданівка, Бориспільський р-н, Київська обл.

6. Про присвоєння самостійної адреси об’єкту будівництва по вул. Лисенка, буд. 1, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

7. Про надання дозволу на переведення нежитлового приміщення в житловий фонд по вул. Черняховського, буд. 1, м. Яготин, Бориспільський р-н, Київська обл.

8. Про надання погодження ТОВ «Еко Агро-С» на розміщення об’єктів виїзної торгівлі для провадження господарської діяльності з продажу молока охолодженого  власного виробництва в м. ЯготиніДодаток.

9. Про зарахування на квартирний облік К.С.А. (конфіденційна інформація).

10. Про зарахування на квартирний облік С.А.В. (конфіденційна інформація).

11. Про розгляд заяви громадянина України С. щодо надання згоди на призначення його опікуном громадянина України У. (конфіденційна інформація)

12. Про надання дозволу Хобті І.А. на укладення договору про поділ спадкового майна. (конфіденційна інформація)

13. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітній дитині М. та встановлення опіки над нею. (конфіденційна інформація)

14. Про надання матеріальної допомоги.

 

На засідання 18 січня 2023 року

1. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Яготинській міській раді за 2022 рік. ДОДАТОК

2. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Комунальник» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

3. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Яготинська житлово-експлуатаційна контора» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

4. Про підсумки роботи Комунального підприємства «Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

5. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Міськсвітло» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

6. Про підсумки роботи Комунального підприємства теплових мереж Яготинської міської ради «Яготинтепломережа» за IV квартал 2022 рокуДОДАТОК

7. Про підсумки роботи Спеціалізованого комунального підприємства Яготинської міської ради «Ритуал» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

8. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинська центральна міська лікарня» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

9. Про підсумки роботи Комунального некомерційного підприємства Яготинської міської ради «Яготинський центр первинної медико-санітарної допомоги» за ІV квартал 2022 року. ДОДАТОК

10. Про підсумки роботи Комунального підприємства Яготинської міської ради «Кирильське» за ІV квартал 2022 рокуДОДАТОК

11. Про заборону руху вантажних автомобілів і составів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 8 т. по вулицях Котляревського, Маяковського та Івана Мазепи в місті Яготині.

12. Про затвердження маршрутної мережі міських автобусних маршрутів загального користування в місті Яготині. ДОДАТОК

13. Про затвердження кошторисної частини проектної документації «Нове будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення в населених пунктах Яготинської міської територіальної громади Бориспільського району Київської області».

14. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.

15. Про надання статусу дитини-сироти Б.К.А. та встановлення опіки над нею. (конфіденційна інформація)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора